Boğazını keserek Karabulut'u öldüren ve çöp konteynırına atan Garipoğlu yakalanır mı?
Münevver Karabulut davası ne olur?
· 33 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
J
JawBreaker
⭐ 18y
Ahahahh sende taktın bu davaya.^^ 😆 😆 😁
Güncel mesele en nihayetinde 😆
J
JawBreaker
⭐ 18y
Ne güncelmiş be hiç eskimedi.^^ 😆
Şimdi de cem olacak kolpanın israil korumasında olabileceğinden şüpheleniliyormuş. 😄
J
JawBreaker
⭐ 18y
Ahahha oldu,bu iş FBI'a kadar gider.Beyaz perdeye bile aktarılır.^^ 😆
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
Garipoğlu yakalanamaz 🕵️
K
Kajmeran35
⭐ 18y
Cem garipoğlunun babası münevver in babasından helallik istemiş.Münevverin babasıda 3 bin euro verirseniz helal ederim demiş.Parayı alırsa babası çenesini kapatır bu olayda böyle tarihe karışır.Gündemden hiç düşmüyo haber ülke meselesi oldu o kadar cinayet işlenirken bu haber neden bu kadar ilgi gördü anlamadım 🤔
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Dava zaman aşımına uğrayacak.Adam'ın Türkiye sınırları içerisinde olduğunu bile sanmıyorum.
U
unforgotten
⭐ 17y
Cem garipoğlunun babası münevver in babasından helallik istemiş.Münevverin babasıda 3 bin euro verirseniz helal ederim demiş.Parayı alırsa babası çenesini kapatır bu olayda böyle tarihe karışır.Gündemden hiç düşmüyo haber ülke meselesi oldu o kadar cinayet işlenirken bu haber neden bu kadar ilgi gördü anlamadım 🤔
ee çünkü garipoğlu soyundan geliyor bu yüzden. ülkemizde bunun gibi birçok şey oluyor özellikle doğu bölgelerinde falan niye onlar hiç dile getirilmiyor? çünkü varlıklı değiller, gazeteye çıkmakla yetiniyorlar. adaletsiz bi' dünya..
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
ee çünkü garipoğlu soyundan geliyor bu yüzden. ülkemizde bunun gibi birçok şey oluyor özellikle doğu bölgelerinde falan niye onlar hiç dile getirilmiyor? çünkü varlıklı değiller, gazeteye çıkmakla yetiniyorlar. adaletsiz bi' dünya..
Bunu pek yadırgamayın.Dün discovery'de çetelerle ilgili bir belgesel izledim.Emin olunki bunlar çok çok çok çok küçük şeyler 🙄
J
JawBreaker
⭐ 18y
Karabulut ailesi helallik için 3 Milyon € istemiş.^^ 😆 😆 😁
U
Unforgiven
⭐ 17y
dava zaman aşımına uğrar demişler hep ne uğraması en güncel konu oldu haberlerde
Ama hayır işlerinde harcayacakmış. ^^ 😆
Kimsenin istediği bişey yok , Zengin sıpası nede sonuçta şimdi kimbilir hangi ülkede , hangi villasında keyfini sürüyordur o ...
J
JawBreaker
⭐ 18y
🙏
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
yalan 🕵️
Eminmisin?^^ Bende Tam Bilmiyorum Ama 3 Milyon € istediyse O adamın kafasında bişy var demektir Kızın Vahşice Öldürülüyor Ve 3 Milyon € ver Ödeşelim Sacmalamıs öyle dediyse adam !
E
Expectance
⭐ 17y
Eminmisin?^^ Bende Tam Bilmiyorum Ama 3 Milyon € istediyse O adamın kafasında bişy var demektir Kızın Vahşice Öldürülüyor Ve 3 Milyon € ver Ödeşelim Sacmalamıs öyle dediyse adam !
evet adam birçok kez tekrarladı bana çok ters geldi onunu kızınınn değeri 3 milyon euro muymuş bana göre evlat sevgisi para ile ölçülemez boyuttadır.
A
AliceCullen
⭐ 17y
Evet gerçekten biraz az istemiş dandik bir kız için 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap