Icerige atla
Extraloob

|MultiClient + No DC + zoomhack 1.129| Hala çalışıyor

· 28 Yanıt · 3.7K görüntüleme
28 Yanıt
J
taratıyorum
ayrıca extraloob.com da REP yoktur...
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
Dosyada Bu virüs vardır uyarı galiba

-Resim Silinmiş.
J
o virüs deil .. bir uyarı ..
dosya temizdir.. içiniz rahat olsun . ama çalışıyomu bilemiyorum
R
root426 OP ⭐ 19y
Yaw sizde ne alemsiniz çalışmazsa ben verirmiyim ayrıca donwload edebilirsiniz Applé garintisi vardır:)))))
O
oyuncu__ ⭐ 19y
saol bilader bende bunu arıyodum bide kurarsam ii olcak extrabeer
R
root426 OP ⭐ 19y
Ne demek herzaman için size hizmet etcem artık bende bu Extraloob ailesindenim diğilmi beyler(:
D
deadmaster ⭐ 19y
biraderr bu düz açınca çalışıyoda botla çalışmıyo onasıl olack
J

biraderr bu düz açınca çalışıyoda botla çalışmıyo onasıl olack

isrobotdadamı çalışmıyo
C
ceycey23 ⭐ 19y
ya 1. charı acıorum tmm gusel ama 2 charda c10 verıo ve ardında dc....nası olucak... detective
R
root426 OP ⭐ 19y
c10 hatası vermsiin sebebei loopback inin açık olmasından kaynaklanıyo tbotla giriyosan 1.sini açtıktan sonra loopback i kapat sonra 2.sini dene isorobattakine bi çözüm bulamadım isrobotla açmak istiyosan Orjinal clienti indirmen gerek , eğer iSRO bot ile açmayacaksan bu clienti kullan
C
ceycey23 ⭐ 19y
ben botla falan acmıcam sadece 2 char acıcam ama dedıgım gıbı 1. acıom ıyı gusel 2cide c10 verı we dc.. daha net bı acıklama yaparsan sewınırım kahvekeyfi
R
root426 OP ⭐ 19y
Denetim masası/ Ağ bağlantıları / Microsoft Loopback ethernet bağdaştırıcı ' nı devre dışı bırak!!!
C
Crisis ⭐ 19y
Please Execute the "Silkroad.exe." hatasının cözümü nedir ?
C
Crisis ⭐ 19y
kardesim neden topic acıpda bakmıyorsun ya bisey sorduk Surprised
D
Difficult ⭐ 19y
saol ama çalışıyormu ????
C
ceycey23 ⭐ 19y
tmm da zaten öle be yaf kardes nası yapıcam bunu acılmıo ıste 2 cısınde ılla c 10 verıo Sad
C
ceycey23 ⭐ 19y
wallahı kapalı yaf ama 2 cıde hep problem oluo cozemedım gıttı bunun baska yolu yoq mu kardes? :?!!!
W
byler bu dosyayı bende ındırmıstım trojan cıkmıstı dıkkat edın bunda olmayabılır ama tedbırı elden bırakmayın extraokk cünkü format attım bugun bıde 2saat onla ugrastın char gıtmesın dıye napalım Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: