Icerige atla
Extraloob

MultiClient FATAL ERROR Çözümü

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Z
Zomax OP ⭐ 19y
FATAL ERROR hatasının çözümü şu
http://down.botsmall.com/iSRObot/E1.131sro_client.rar

1. E Client i silkroad dizinine atın.
2. TBotla kullandıgınız sro_client.exe dosyasının adını çalışırken değiştirin
3. indirdiğiniz dosyanın adını silkroadun içinde sro_client.exe olarak değiştirin.
4. Sonra bu programla 2nci silkroadu açabilirsiniz. 😊
13 Yanıt
B
burakoz542 ⭐ 19y
Bi charımı tbota kuruyorum hide game yapıyorum o kasmasına devam ediyor sonra multi client ile acıyorum C10 alıyorum bazen denemeye başladığı zamanda bottaki charım dc yiyor buna çözüm war mı ?
S
sparoww ⭐ 19y

Bi charımı tbota kuruyorum hide game yapıyorum o kasmasına devam ediyor sonra multi client ile acıyorum C10 alıyorum bazen denemeye başladığı zamanda bottaki charım dc yiyor buna çözüm war mı ?

loophack bagdastırıcısını kapat
K
kaynakcı ⭐ 19y
ben çalıştıramadım daha açık anlatırmısınız yine fatal eror variyo
K
kaynakcı ⭐ 19y
CLİENTİ GÖSTERMESSEN FATAL EROR VERİYO BUNUNLA ALAKASI YOK
D
Difficult ⭐ 19y
bende çözemedim...
D
Deli_Coban ⭐ 19y
arkdasım 1.31 calısmaz multiclient le extraokk
K
K_751 ⭐ 19y
Beyler bnde MultiClient yapamadım biri msn adresin den veya burdan bna adam gibi anlatabilirmi ? Serior Eror werio hepp veya Fatal Eror yardım pls
F
Twisted Evil hmm Twisted Evil Fatalerror iyi bişey deildir Mr. Green

NE demek istenmiş bu topicte hiçbişey anlamadım.
Birincisi çalışan bi uygulamanın adını değiştiremessin. İkinciside verdiğin bi program deil isrobotun normal clienti hmm kahvekeyfi
Z
Zomax OP ⭐ 19y

Twisted Evil hmm Twisted Evil Fatalerror iyi bişey deildir Mr. Green

NE demek istenmiş bu topicte hiçbişey anlamadım.
Birincisi çalışan bi uygulamanın adını değiştiremessin. İkinciside verdiğin bi program deil isrobotun normal clienti hmm kahvekeyfi

Sen bi çalışan sro_client.exe dosyasının adını değiştirmeyi dene değişmezse gel konuş.
S
StiCkmaTa ⭐ 19y
bi charım tbot ile kasıor dier charımı loader ile girmeye çalışıyorum.sürekli fatal error alıyorum.sro_loader not defterinin içinde clienti de gösterdim hata devam ediyor?
dün aynı şey olmuştu ama dier charım tbotla deil normal olarak oyundaydı.clienti gösterince düzelmişti.şimdi düselmiyo Question Question Question Question Crying or Very sad Sad
D
Difficult ⭐ 19y

bi charım tbot ile kasıor dier charımı loader ile girmeye çalışıyorum.sürekli fatal error alıyorum.sro_loader not defterinin içinde clienti de gösterdim hata devam ediyor?
dün aynı şey olmuştu ama dier charım tbotla deil normal olarak oyundaydı.clienti gösterince düzelmişti.şimdi düselmiyo Question Question Question Question Crying or Very sad Sad

++++
|
|O²| ⭐ 19y

viewtopic.php?f=53&t=28988

al bakem sende sunu Very Happy h.g siteye ayrıca ^^ burdaki client ile dene

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: