Icerige atla
Extraloob

>>>MuLticLient 1.027 Lib GarintisiyLe (: <<<

· 194 Replies · 18K views · Page 5 / 10
Replies
D
deukalion ⭐ 19y
ctrl+alt+delete tuşlarına bas işlemlerdeki silkroad.exe dosyasını seç görevi sonlandır de sonra tekrar dene Question
C
Crisis ⭐ 19y
gene |Please Execute the "Silkroad.exe."| hatası verdi Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad napıcam ben yaw Sad
C
Crisis ⭐ 19y
programı kaldırıp tekrar yüklüyorum multitup 1.0 a girip Başlat dedigimde AVG free den "Threat Detected!" diye alarm geliyor.. hallediyorum genede olmuor üff yaw ne sanssız adamım Sad Sad Sad Sad
D
deukalion ⭐ 19y
Bence biraz bekle tup yakında yeni versiyonu yayınlar ok Idea
C
Crisis ⭐ 19y
tmm Sad
_
_Dark_Man_ ⭐ 19y

ilk olarak free programla tarama yapma ne taratsan virüs bulur ve tam sürüm satın almanı ister.

Bu Programın herşeyi virüs olarak algılama derdi yok, ama dediğin gibi programın dizaynı sebebiyle öyel gösteriyo olabilir.
Eskiden Tbot crack ide antivürüs programı tarafından engellenmişti.
>> Ama hiçbirşeyin %100 garantisi olamaz bu dünyada Exclamation
Twisted Evil
(Zaten şuan çalışmıyor)
D
dj_shark ⭐ 19y
C10 hatasının çözümü var mı bulamadım...
C
CanaKKaLE ⭐ 19y
çok saolda kardeş benim çar bottayken programı açtığımda sro ya giriyo oraya kdr bi problem yokta F8i de yapıyom ıd pw yi giriyom bottaki çar dc yiyo Very Happy
F
frozentear ⭐ 19y
avg trojan buldu..
E
emirhan26 ⭐ 19y
Yaw Oyuna Girdim Bi Tanesiyle Normal Olarak Sonra Masaüstünde Programı Çalıştırdım Başlat Dedim Fakat 2.Silkroad Açılmadı Ne Yapmam Lazım
C
ceycey23 ⭐ 19y
ya ben loopback ı kapadım.sonra programı calıstırdım baslta dedım .tamam dedım ama sro calısmıo öle kalıo yardımmmm Question
N
Nebula ⭐ 19y
Konu açıldığında sürüm 1.027 idi. Şimdi denemek istiyorum fakat 1.029 da çalışıp çalışmadığını bilmediğimden dolayı kullanan biri varsa mesajını bekliyorum.

Ayrıca gucuman bi teşekkür Cool
L
LibLibi OP ⭐ 19y

Konu açıldığında sürüm 1.027 idi. Şimdi denemek istiyorum fakat 1.029 da çalışıp çalışmadığını bilmediğimden dolayı kullanan biri varsa mesajını bekliyorum.

caLisiyor ama söyLe
Cracked Tbot kuLLananLArda!
yani loopback baglantisi acik oLmasi gerekir oyuna botla girerken gridikten sonra ayarlari yapiyoruz ve loopback bagLantisini kapatiyoruz...
sonra MuLtiTupu caLisitiriyoruz ve basLata basiyoruz oyun 100% acilacaktir!
sonra oyunda id pwyiy aziyoruz Login demeden önce aLt+ tabLa MuLtiTupa dönüp kutucugu isartetLiyoruz ve oyunda Login diyoruz oyuna girene kadar deniyoruz ve sonunda girecektir c10 hatasida vermez daha en son dün caListirdim böyLe tamamen kendi fikrimdi böyLe denemk ve caListirdim Cool Wink
X
Xanthos ⭐ 19y

caLisiyor ama söyLe
yani loopback baglantisi acik oLmasi gerekir oyuna botla girerken gridikten sonra ayarlari yapiyoruz ve loopback bagLantisini kapatiyoruz...
sonra oyunda id pwyiy aziyoruz Login demeden önce aLt+ tabLa MuLtiTupa dönüp kutucugu isartetLiyoruz ve oyunda Login diyoruz oyuna girene kadar deniyoruz ve sonunda girecektir c10 hatasida vermez daha en son dün caListirdim böyLe tamamen kendi fikrimdi böyLe denemk ve caListirdim Cool Wink

Küçük bi ekleme yapmak istiyorum.eğer elinizde Silkroad modifier da varsa 2. client için modifier kullanabiliyorsunuz. Böylece premium u olmayan 2. char için yarı premiumunuz oluyor ^^ extraokk
C
Crisis ⭐ 19y

caLisiyor ama söyLe

ben 2 sinide elimle oynamak istiyorum yani bota koymak istemiyorum biriyle gercek charıma trace atıp ötekiyle kasmak istiyorum sadece loopback i ayarlasam calısırmı ?
J
joe_dalton ⭐ 19y
sro botta kullanılmıyo bu
D
DeePSouL ⭐ 19y
Baya güzelmiş tbrkl Wink Mr. Green
M
MUSTAFA16 ⭐ 19y
Please Execute the silkroad exe diye birşey yazıyor ve oyuna girmiyor kardeş bu neden oluyor acaba cevap yazarsan sevinirim...... Rolling Eyes
A
alper15 ⭐ 19y
virustotalde tarattım trojan buldu napca zararlımıdır...tekrar taratırmısınız???
_
elinize sağlık.................

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: