- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
nası yaptığımısorucaksanız kesinlikle pk2 diil onun nası kullanıldığını bile bilmiorum ama bu yalnızca:
-lag+aşağıda skiller bölümünde gördüğünüz glavie ve kalkana seri şekilde basarak oldu...
mükemmel bi ss(tamamıyla gerçektir)
· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
U
UrbanChaos
⭐ 19y
Resim Boyutlarını Duzgun Ayarlarsan Seviniriz Mr. Green
beceremedim şu resim boyutunu en ii si siz girip bakın url den yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
ops foto boyutu yanlış oldu bi düzeltelim
arkadaşlar ss yi düzelttim şimdi bakabilirsiniz
iki tusa aynı anda bastın desem olmaz yapamazsın
Mumkun dııl yada Bug/hata)
Mumkun dııl yada Bug/hata)
lag cok gördük bölelerini santam
eeth aynen öle az lag vardı bide el çabukluğu ile oldu işte durum ortada yorumlarınız için teşekkür ederim
orda 2 kişi oldugu belli olmuyor dimi ama 2 kişi var bence trace hesabı
yok walla trace felan diil sadece lag+el çabukluğu skill yerlerinde glavie ve shield duruo basarken lagtan 2 si birlikte duruo hızlı bi şekilde diğişmiolar yane yorumlar için thx
güzel resim
ps bariz ortada Very Happy yapma pls çok dikkatli bakıldığında anlaşılıyor
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
imkansız bişimiki Very Happy o kadar aşırı lag gördükki bişi kalmıo bu onun yanında Twisted Evil
boş konuşma düzdün yorum yap sadece lagtan başkada bişi yok orda tek bi kişi var başkada bişi yok yüz kere yazdık bunu sadece lag+skillerde duran glavie bide kalkan o kadar
lag.com tekniğiyle yapılmış ama basit bi numara herkes biliyor zaten bu yönetimi Very Happy
lag cok gördük bölelerini santam
katılıyorum ben oklar kalkanı tuttum
tamam bnde bişi demiom zaten lagtan öle olduğunu bnde biliyorum ve yazdım yorumlaınız için thx
olabilir
server kesinlikle %100 alexander Co_Giao_IIII var ptde alexanderda 6 tane bu nickle aynı adam var
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap