Icerige atla
Extraloob

mükemmel bi ss(tamamıyla gerçektir)

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
_
_SVAROG_ OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

nası yaptığımısorucaksanız kesinlikle pk2 diil onun nası kullanıldığını bile bilmiorum ama bu yalnızca:
-lag+aşağıda skiller bölümünde gördüğünüz glavie ve kalkana seri şekilde basarak oldu...
20 Yanıt
U
UrbanChaos ⭐ 19y
Resim Boyutlarını Duzgun Ayarlarsan Seviniriz Mr. Green
_
_SVAROG_ OP ⭐ 19y
beceremedim şu resim boyutunu en ii si siz girip bakın url den yorumlar için şimdiden teşekkür ederim

- Resim Silinmiş.
_
_SVAROG_ OP ⭐ 19y
ops foto boyutu yanlış oldu bi düzeltelim
C
Caprice ⭐ 19y
O imageshack upload linkin" alt="" loading="lazy"> Bu imglerin içine alıcaksın.. Wink
_
_SVAROG_ OP ⭐ 19y
arkadaşlar ss yi düzelttim şimdi bakabilirsiniz
J
jofilp ⭐ 19y
iki tusa aynı anda bastın desem olmaz yapamazsın
Mumkun dııl yada Bug/hata)
A
Audrey ⭐ 19y
lag cok gördük bölelerini santam
_
_SVAROG_ OP ⭐ 19y
eeth aynen öle az lag vardı bide el çabukluğu ile oldu işte durum ortada yorumlarınız için teşekkür ederim
K
K_751 ⭐ 19y
orda 2 kişi oldugu belli olmuyor dimi ama 2 kişi var bence trace hesabı
_
_SVAROG_ OP ⭐ 19y
yok walla trace felan diil sadece lag+el çabukluğu skill yerlerinde glavie ve shield duruo basarken lagtan 2 si birlikte duruo hızlı bi şekilde diğişmiolar yane yorumlar için thx
M
MoonLife ⭐ 19y
güzel resim
B
Bumble ⭐ 19y
ps bariz ortada Very Happy yapma pls çok dikkatli bakıldığında anlaşılıyor
D
imkansız bişimiki Very Happy o kadar aşırı lag gördükki bişi kalmıo bu onun yanında Twisted Evil
_
_SVAROG_ OP ⭐ 19y
boş konuşma düzdün yorum yap sadece lagtan başkada bişi yok orda tek bi kişi var başkada bişi yok yüz kere yazdık bunu sadece lag+skillerde duran glavie bide kalkan o kadar
P
Pennywise ⭐ 19y
lag.com tekniğiyle yapılmış ama basit bi numara herkes biliyor zaten bu yönetimi Very Happy
M
Marinero ⭐ 19y

lag cok gördük bölelerini santam

katılıyorum ben oklar kalkanı tuttum
_
_SVAROG_ OP ⭐ 19y
tamam bnde bişi demiom zaten lagtan öle olduğunu bnde biliyorum ve yazdım yorumlaınız için thx
L
Leader ⭐ 19y
olabilir
J
jelibon ⭐ 19y
server kesinlikle %100 alexander Co_Giao_IIII var ptde alexanderda 6 tane bu nickle aynı adam var

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: