Icerige atla
Extraloob

Msn Nick Düzenleme

· 12 Yanıt · 10K görüntüleme
S
shevchenko7 OP ⭐ 19y
Bu Sitede En Üstte Yazacagınız Yer Belli Oraya Yazdıgınız Nick Alt Tarafta Şekilli Bir Biçimde Cıkıyor Belki İşinize Yarayabilir...
http://www.msnletters.com
12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gece yarısı yazılmış bende anca gördüm walla teşekkürler denemek lazım da ben çok tutucuyumdur asla şekilden ödün vermem Cool
M
Morwena ⭐ 19y
hacım walla bi msn açmadın Razz ehuahau
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Neden msn açsın ki. Msn den daha ii bi forumu var. 😊

ve tabi bizimde çok süper bi adminimiz var...
S
SonSAHNE ⭐ 19y
ⓢⓞⓝ ⓢⓐⓗⓝⓔ ⓣⓗⓔ ⓟⓔⓢⓢⓘⓜⓘⓢⓣ ⓑⓞⓨ bunu yaptım msn de görünmüodu Very Happy

ѕση ѕαнηє тнє ρєѕѕιмιѕт вσу yaptım.. saoll
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sizlerin süper olması herşeye bedel msne hiç gerek yok ayrıca açınca çılgınlar gibi mesaj yağıyor fena daralıyorum dikkatim dağılıyor hele bir de sağlam bir arkadaşıma rastlarsam aherşeyi bırakıp onun peşine koşuyorum Confused Mr. Green
P
Pariss ⭐ 19y
ben nickime yazdıgım seyı 2 satır yapmak ıstıorum şiirin dizesi gibi ?? 7.0 da yapıordum da artıkın olmuyor programını da upload eden silmış eger olan warsa link verirse çok makbule geçer tskrrler ..
P
Pariss ⭐ 19y
up yahu bi yardım pls =))
T
TanerUNER ⭐ 19y

Onu bende arıyorum Very Happy alt + bi numara vardı yaptıgında bosluk gibi bişi oluyo du sonra yazıyodun Razz hop 2 satır oluyodu Bulursan bana bi pm cak Wink
B
BøBa ⭐ 19y

Neden msn açsın ki. Msn den daha ii bi forumu var. 😊

ve tabi bizimde çok süper bi adminimiz var...

haha yağcilarda inecek war Mr. Green Mr. Green
P
Pariss ⭐ 19y

Onu bende arıyorum Very Happy alt + bi numara vardı yaptıgında bosluk gibi bişi oluyo du sonra yazıyodun Razz hop 2 satır oluyodu Bulursan bana bi pm cak Wink

bosluk bırakan numara alt + 255 ( numpad ile ) de öle yapnca olmuyor ben direk shift+enter yapıordum alta geçiyordu Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: