Baslıktan Anlasıldıgı gibi Msn Bolumu Olsa Fena Olmaz...
Msn Bolumu
· 26 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
3. Söyleyişim olacak. Forum Sro luktan Cıktı ii ce Başka bir hal almaya başladı ve Hala Bölüm istiyorsunuz !... Msn Hakkında bilgi almak için Msn adında değil ama Program-Donanımlar ile ilgili Bölümümüz Mevcut.
3. Söyleyişim olacak. Forum Sro luktan Cıktı ii ce Başka bir hal almaya başladı ve Hala Bölüm istiyorsunuz !... Msn Hakkında bilgi almak için Msn adında değil ama Program-Donanımlar ile ilgili Bölümümüz Mevcut.
+1
Vericeğim cevap verilmiş Wink
extraokk
msn bölümü aslında açılabilir neden derseniz çok sorunlu ve geniş kapsamlı bir konu dünyada kullanmayan pc kullanıcısı hiç yok derecesinde bunu düşünüyorum bugün bile açabilirim belki.
msn bölümü aslında açılabilir neden derseniz çok sorunlu ve geniş kapsamlı bir konu dünyada kullanmayan pc kullanıcısı hiç yok derecesinde bunu düşünüyorum bugün bile açabilirim belki.
-1
açıldı.
açıldı.
Hemen başlıyalım bakalım paylaşıma Wink
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
istersen ben ilgilenebilirm hacım
sormana gerek yok Wink
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
tmam hemen hazırlıyayım 3-5 şey
Msn bölümüyle beraber Gmail ve YAhoo bölümleride açılsın ozaman aramızda Gmail ve YAhoo kullanan sayısı bi hayli fazladır...
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
gereksız olablır bı topc acarıs ona olur bıter Mr. Green
gereksız olablır bı topc acarıs ona olur bıter Mr. Green
Msn için bölüm açılıyorsa Gmail ve YAhooda onun kadar dünyada kullanılıyor hata YAhoo daha falza kullanım alanına sahip
Araştırma sonuçlarına bakabilirsiniz...
viewtopic.php?f=207&t=33409&hilit=+gmail
viewtopic.php?f=207&t=33409&hilit=+gmail
onu bunu bosverin tamam acariz da dolar ne kadar oldu Mr. Green
1,39 oldu lee
Gordun mu Scorpion Kotulüyordun Konuyu...
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
1,39 oldu lee
nie belki extrayla fikirleri uyuşmaya bilir :?!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap