Icerige atla
Extraloob

MSI Ge60 Turbo Problemim

· 6 Yanıt · 15K görüntüleme
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Beyler pcyi yeni aldım fakat turbo tuşu sürekli yanıyor ve ekran kartı fanı çalşıyor böyleliklede bilgisayar ısınıyor nasıl kapatacağım hakkında bi fikrimde yok kullanan yada bilen varmı? Nette baktım widget falan dediler kapatınca düzeldi dediler bileniniz varmı?
6 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Güç seçeneklerinden performans ayarlarını düşür.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
%90 ihtimalle , turbo dediği fanın turbo modudur.Bunu bu moddan düşürürsen bilgisayarın daha çok ısınır.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
S-bar diye uygulamasi var kendi sitesinde download bolumundeki programlarin hepsini indir kur.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
S-bar diye uygulamasi var kendi sitesinde download bolumundeki programlarin hepsini indir kur.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Bro dediğin programı indirim kurdum. Masaüstünde yukarıda bir gösergesi oluştu fakat basit fonksiyonları yapabiliyorsun ondan sanırım açıkçası kullanımını tam çözemedim. Ve Pc nin yanında verilen CD de yaklaşık 10 tane driver kurulumu var hepsini tek tek kuracakmıyım? Bilgisayarcı windows 7 kurulumu sırasında halletmişmidir yoksa onları? Kamera falan şuan hiçbişey çalışmıyor sin:
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Şuan kamera çalışıyor fakat o download yap dedinya hepsini onu yapamadım bulamadım yani.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: