Icerige atla
Extraloob

Mr_ChaKy - 120 LvL-Wizard/Cleric- SOYUK 250TL ACİL

· 31 Yanıt · 8.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
B
brkylcn44 ⭐ 15y
sen eskide yaşa gelene gidene mani olma ayak altında dolanma 😄 eskilerden erdi 😊
B
brkylcn44 ⭐ 15y
bişey olursa bişeye ihtiyacın olursa eskilerden erdi haber et bana görüşürüz eskilerden erdi serverin kingi :))
M
Mr_ChaKi OP ⭐ 15y
MR CHAKİYİ SEVMEM AÇIKCASI HERHANGİ BİR TARTIŞMAMDA OLMADI ama adama az saygı gösterin SON YAZILAN YORUMU GÖRMEDEN GEÇEMİCEM RESMEN KÜFÜR GİBİ.BÖYLE KONUŞAN ARKADAŞLARIN ÇOK OLDUĞUNDAN DOLAYI YORUM YAPMAK İSTİYORUM.BÖYLE ÇOK ÇAR GÖRDÜK DİYEN ARKADAŞTA HERALDE SÜRÜYLe ÇAR VAR HEPSİDE LEGND +12 SETLİ Kİ, BÖYLE RAHAT KONUŞABİLİYOR.ULAN ADAM EVENTTE YAPMIŞ OLABİLİR PARA BASTIRAYDIN DA SENDE YAPAYDIN .BUNU YAPAMADIĞINDAN DOLAYI İŞTE PARA EDİYO ANLIYABİLİYON MU KAFAN ALIYOR İNŞALLAH. ÇARLAR ESKİ EDERİNDE DEĞİL ESKİ PARASINI ETMİYOR HAKLISIN AMA EMEĞE SAYGI GÖSTERECEKSİN.BUNLAR GÖKTEN DÜŞMÜYO +12 LER JOB SETLER ŞUNLAR BUNLAR.YAPABİLCEK ŞEYİN OLSA OTURUP YAPARDIN ZATEN BRE SUSAK.. GÜZEL ÇAR TBRK EDERİM İYİ SATIŞLAR. umarım istediğin fiyata satarsın.böyleleri olduğu sürece laf anlatamazsın. kolay gelsin HER ZAMAN The_LeGenD

the legend ben 110 cap da yapmıştım +12 seti str blader char kasmıştım hatta ustadsippo ya +12 staff basıp satmıştım :D:D ım BOSPHORUS yani demek istediğim şu eskidendi o + basmanınm zorluğu kaptınmı köfteyi canım biz bu carları cok gördük full+full olsa gene etmez 1000 TL anladınmı canım hadi byee bu arada bilen bilir serverin eskilerinden ERDi ben^^

Paşam nie reklamını ediyorsunki o kadar basitse yap sat mk.neyin kafasındasın.
M
Mr_ChaKi OP ⭐ 15y
250 TL Ye düşürdüm Soyuk HaliyLe...
B
Len dürzüüü 😄 sen mamaya papa derken biz oralardaydık !
ULEN......... Siz çocuklar oyunu oynadınız BİZ TİCARETİNİ YAPTIK bu işin ^^

siz vakit geçsin diye oyun oynuyosunuz çünki yapıcak başika bişeyiniz yok...

BİDE ŞUNU SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM SEN SERVERDEKİ ESKİLERE SOR ANLATSINLAR BENİ SANA ! BİDE KARDEŞ GEÇMİŞİNİ UNUTAN ADAMIN GELECEĞİNİ Sİ...RLER ^^ HADE ŞİMDİ DAHA FAZLA YAZIPDA BENİ KIZDIRMA KIZARSAM ÇARINA GİRER GLOBAL ATARIM YOKMU ............. DİYE 😄 anladın sen byeeee
N
NoBLe_TuRk ⭐ 17y
ulan erdi işin gücün yalan. ustadsippo bizdeydi elindeki silahida ben bastm sen neyin davasini yapion? burda millete hava ation. inanmayn su dolandiricya yav işi gcü yalan 110 lvde legend geldgnde elindeki silahi ben yaptm üstadin. artist. yalanci seni. bu konudaki herkesde bilio yemezler anam.
M
Mr_ChaKi OP ⭐ 15y

BİDE ŞUNU SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM SEN SERVERDEKİ ESKİLERE SOR ANLATSINLAR BENİ SANA ! BİDE KARDEŞ GEÇMİŞİNİ UNUTAN ADAMIN GELECEĞİNİ Sİ...RLER ^^ HADE ŞİMDİ DAHA FAZLA YAZIPDA BENİ KIZDIRMA KIZARSAM ÇARINA GİRER GLOBAL ATARIM YOKMU ............. DİYE 😄 anladın sen byeeee

Bu DedikLerini Edicek Götün Yok Kocum Karı Gibi Çene Yapma Erkek Adam Konusmaz İcraaat Yapar eskilerr s...imde degil eskilere gazi derler senunda seningibi bebelerinde mkk xD sie go _I_
B

Bu DedikLerini Edicek Götün Yok Kocum Karı Gibi Çene Yapma Erkek Adam Konusmaz İcraaat Yapar eskilerr s...imde degil eskilere gazi derler senunda seningibi bebelerinde mkk xD *** go _I_

İKİNİZİNDE CİĞERİNİ BİLİYOM BEN İPPPNELER SİZİ 😄 LEN PEZOLAR SİZİ BÖLE CİĞERİNİZİN BEŞ PARA ETMEDİĞİNİ BELLİ ETTİNİZ GENE LAN ABİ DİYE YALVARIYODUNUZ LAN HEPİNİZ ABİ SİLK VER SİLK VER DİE ...... SİLK YERİNE SİK VERSEYDİM SİZE ŞİMDİ BÖLE KONUŞMAZDINIZ DEMİ....... ADAMLIĞINIZ BU KADAR DEMİ LAN SENDE USTADSİPPOYA +12 STAFII BEN BASTIM SATTIM HADİİİİ ŞİMDİ İKİNMİZİDE S.İKMEDEN YOL ALIN İNSAN GEÇMİŞİNİ UNUTUYOSA O ADAMIN GELECEĞİNE SOKARLAR 😄
M
mustyy18 ⭐ 17y
satlıkmı çar hala eğer satlıksa özelden msj at
N
NoBLe_TuRk ⭐ 17y
ya sen cocukmsn bnm silke ihdiyacmmi var pezo. oyna gir glo at bkym kim basmiş ulan ne sahtekar adamsn yemn edorm
işin gücün sahtekar beni sen oyndakilere sor carmda 1gün presiz dolasmadm. artise bak işin gücün yalan mk
M
Mr_ChaKi OP ⭐ 15y
Neyin Kafası Bu Anlamadım Arkadaş Basan Basmıs Giden Gitmiş Hayallerle Yaşamayalım.Önümüzee Bakalım arkadaşlar.Benim için silk istedi diyen yetim arkadaş Paran Yoksa gel werem belki götünd3n cıkanlara dikkat edersin <3

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: