Sony Walkman NWZ 544 mp4'üm var fakat müzik atmak istediğimde pcye bağlıyorum ama her pcye bağlayışımda bildiğiniz gibi şarj oluyor.Pili bozarmı böle?
MP4 Şarj
· 10 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
sorun olmaz.
Sağol
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
sorun olmaz.
Aynen sorun çıkmaz
Ps:Benzerini bende kullanıyorum
ya şarj ediypyorum.Yani batarya full görürnünce çıkartıyorum.1 iblemedin 2 gün gidiyo :S mesela dün şarj ettim 12de açtım ve matraxı dinlerken açık kalmış 7de uyandım okula giderken dinledim 4 saat falanda okulda dinledim.ve şuan 4 göstergenin 1 tanesi yanıyor :S
Yanlışmı şarj ediyorum anlamdım.42 saat sürer diyor müzik dinlerken şarj fakat 24 saati zor buluyorum.
Birde acaba kapatamıyormuyum aleti diye şüpheleniyorum.Açmak için herhangi bi tuşa basıyorum kapamak içinde options tuşuna basılı tutuyorum.Ben mi yanlış yapıyorum? ://
Yanlışmı şarj ediyorum anlamdım.42 saat sürer diyor müzik dinlerken şarj fakat 24 saati zor buluyorum.
Birde acaba kapatamıyormuyum aleti diye şüpheleniyorum.Açmak için herhangi bi tuşa basıyorum kapamak içinde options tuşuna basılı tutuyorum.Ben mi yanlış yapıyorum? ://
ilk aldığında şarjını kısa kestiysen veya şarj kablosunu fişe takmadan mp4'e taktıysan bataryasını bitirmiştir, süre kısa geliyosa bataryasını değiştir
Zararı var nedense benim sony yi bozdu ☕
ilk aldığında şarjını kısa kestiysen veya şarj kablosunu fişe takmadan mp4'e taktıysan bataryasını bitirmiştir, süre kısa geliyosa bataryasını değiştir
Şarj kablosu yok pcden şarj oluyor.Bataryası varmı içinde bilmiyorum :S açmadım vidalı.
ilk kullanımda yanlış hatırlamıyorsam2-3 saat şarj ettim dolana kadar yani.
Şarj kablosu yok pcden şarj oluyor.Bataryası varmı içinde bilmiyorum :S açmadım vidalı.
ilk şarjda yaklaşık 1 gün beklemesi lazım 🙄
ilk şarjda yaklaşık 1 gün beklemesi lazım 🙄
ya telefon mantığı gibi değil sanırım bu mp3-mp4 lerin mantığı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap