Icerige atla
Extraloob

Mp3 Çalar Önerileriniz ?

· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme
G
GARMONSU OP ⭐ 18y
Merhaba 😎 ben bir mp3 çalar almak istiyorum ve bütçem maksimum 70 TL bir adet mp3 çalar beğendim fakat sizlerinde yorumlarınızı almadan almak istemiyorum. 🙄 😘

http://www.hepsiburada.com/philips-gogear-raga-sa2rga02sn02-2gb-fullsound-mp3-player-gri/ProductDetails.aspx?productId=bd54584&categoryId=9181#tablnk

Ps: Kredi kartı ile hemen alacağım önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim. summer6:
10 Yanıt
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Ben Ipod önerir topicden kaçarım. Mp3 sektöründe üstlerine yok.. Belki philips rakip olabilir ama belki. İlk tercihin Ipod olsun. ^^
H
HnTRue ⭐ 18y
Sana şimdi şunu al diyemem. Geçen sene aldım 130 liraya Sony'den şimdi müzik atamıyorum içine. Garantiye göndericem
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ben Ipod önerir topicden kaçarım. Mp3 sektöründe üstlerine yok.. Belki philips rakip olabilir ama belki. İlk tercihin Ipod olsun. ^^

+1907 👍
G
GARMONSU OP ⭐ 18y
İpod tabikide ilk tercihim ama öğrenci olmam nedeniyle maksimum ayırabildiğim bütçe bu kadar şu an bu para ile kötünün iyisini seçiyoruz aklınızda olan başka birşey varsada olabilir 😊
B
Belarj ⭐ 17y
telefonuna yükle aynı şey
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Z
Zeratul ⭐ 18y

mp3 ün verdiği havayla telefonun havası bir olurmu hacım ya 😜 hem mp3 ile 48 saat dinleyebiliosan telefonla max 2 saat dinlersin 😜
R
RiqueLme ⭐ 19y

mp3 ün verdiği havayla telefonun havası bir olurmu hacım ya 😜 hem mp3 ile 48 saat dinleyebiliosan telefonla max 2 saat dinlersin :P

max 2 saat mi :S sen bataryanı değiştir eski iş yerimde iken 8 saat boyunca şarkı dinlerdim ertesi gün saat 2.5-3 te şarj biterdi. niye öyle yapıyorsun dersen şarj tam bitmeden şarj etmem tel i böyle bi huyum var 😄
G
GARMONSU OP ⭐ 18y
Hepinize teşekkür ederim. n73 telefonm var ama hiçbişi tutmuyor mp3çaların yerini otobüsde dinleyemiyorum hee dinliyorum ama dinlerken kablo bi çıkıyor ? al işte 😄 telefonun açık olduğuda belli oldu 😄 o yüzden ilk mesajımda yazanıda almadım şunu aladım bakalım nasıl bir alet sandisk fuzeden bulamadım biliyorum güzel çıktığını deneme şansım olmuştu 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: