Merhaba 😎 ben bir mp3 çalar almak istiyorum ve bütçem maksimum 70 TL bir adet mp3 çalar beğendim fakat sizlerinde yorumlarınızı almadan almak istemiyorum. 🙄 😘
http://www.hepsiburada.com/philips-gogear-raga-sa2rga02sn02-2gb-fullsound-mp3-player-gri/ProductDetails.aspx?productId=bd54584&categoryId=9181#tablnk
Ps: Kredi kartı ile hemen alacağım önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim. summer6:
Mp3 Çalar Önerileriniz ?
· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
NoMoreLove
⭐ 18y
Ben Ipod önerir topicden kaçarım. Mp3 sektöründe üstlerine yok.. Belki philips rakip olabilir ama belki. İlk tercihin Ipod olsun. ^^
Sana şimdi şunu al diyemem. Geçen sene aldım 130 liraya Sony'den şimdi müzik atamıyorum içine. Garantiye göndericem
Ben Ipod önerir topicden kaçarım. Mp3 sektöründe üstlerine yok.. Belki philips rakip olabilir ama belki. İlk tercihin Ipod olsun. ^^
+1907 👍
İpod tabikide ilk tercihim ama öğrenci olmam nedeniyle maksimum ayırabildiğim bütçe bu kadar şu an bu para ile kötünün iyisini seçiyoruz aklınızda olan başka birşey varsada olabilir 😊
telefonuna yükle aynı şey
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
mp3 ün verdiği havayla telefonun havası bir olurmu hacım ya 😜 hem mp3 ile 48 saat dinleyebiliosan telefonla max 2 saat dinlersin 😜
mp3 ün verdiği havayla telefonun havası bir olurmu hacım ya 😜 hem mp3 ile 48 saat dinleyebiliosan telefonla max 2 saat dinlersin :P
max 2 saat mi :S sen bataryanı değiştir eski iş yerimde iken 8 saat boyunca şarkı dinlerdim ertesi gün saat 2.5-3 te şarj biterdi. niye öyle yapıyorsun dersen şarj tam bitmeden şarj etmem tel i böyle bi huyum var 😄
Hepinize teşekkür ederim. n73 telefonm var ama hiçbişi tutmuyor mp3çaların yerini otobüsde dinleyemiyorum hee dinliyorum ama dinlerken kablo bi çıkıyor ? al işte 😄 telefonun açık olduğuda belli oldu 😄 o yüzden ilk mesajımda yazanıda almadım şunu aladım bakalım nasıl bir alet sandisk fuzeden bulamadım biliyorum güzel çıktığını deneme şansım olmuştu 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap