3 gün önce mozilla gayet güzel çalışıyordu. ertesi gün açtığımda anasayfaya ve diğer tüm sitelere en az 15 sn bekledikten sonra açılmaya başladı. explorer a baktım normal çalışıyor. düzelmesi için ne yapmalıyım..?
Mozilla yavaşlaması
· 7 Replies · 1.2K views 0 reading
7 Replies
Belki denemişsindir ama denemediğsen mozillayı sil(cookies filan hepsini) en güncel sürümü yükle bakalım.
betaları update yapınca sorun çıkartıyor.
Belki denemişsindir ama denemediğsen mozillayı sil(cookies filan hepsini) en güncel sürümü yükle bakalım.
yer imlerine eklediğim şeylerin gitmemesi için yapmamıştım.. başka bir çözüm yolu varmıdır?
sorun mozillanın silinip tekrar kurulmasıyla düzelmiştir..
yer imlerine eklediğim şeylerin gitmemesi için yapmamıştım.. başka bir çözüm yolu varmıdır?
yer imleri yedekleniyor kuzum.
yer imleri yedekleniyor kuzum.
ilk silip tekrar yüklediğimde yine aynısı gibiydi .. sonra mozillaya ait olan her şeyi sildim yer imleri de gitti ama düzeldi.. yer imlerinin adreslerini word e kopyalamıştım ordan teker teker kaydederim artık 👍
Log in to write a reply.
Log In