Benim isteğim bu forum sitesine birde motor bölümü açmanızı ve o bölümün yetkisini bana vermenizi istiyorum.Çok motor hevesim varda.Ama siz yine nasıl uygun görürseniz
Motor Club
· 34 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
1:) msj sayın daha 6 birazdaha forumu gez dolaş alış foruma
2:) Motor Bölümünün şuanlık açılacağını sanmam
3:)motor bölümü açılsa bile 6 msj sayın olduğu için yetkisinin sana verilceği şansı yok
2:) Motor Bölümünün şuanlık açılacağını sanmam
3:)motor bölümü açılsa bile 6 msj sayın olduğu için yetkisinin sana verilceği şansı yok
tamam ama yetkililer yine bakabilirse mesaj sayısı sorun değil
yetkililer zaten bakarlar elbet ama çok istek olmazsa açılmaz üyelerden gelicek isteklere göre açılır isteyenlerde bu başlık altından yazarsa belli olur zaten
B
BlackMarshall
⭐ 19y
yetkililer zaten bakarlar elbet ama çok istek olmazsa açılmaz üyelerden gelicek isteklere göre açılır isteyenlerde bu başlık altından yazarsa belli olur zaten
+1
yetkililer bakmışlar zati.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
yetkililer bakmışlar zati.
Tam bende şuansana bakan yetkili saten yazıyordum. 😘
Şimdi bu başlık açılmaycakmı ?
Beyler isterseniz şölye yapalım biz bu motor club başlığını açalım fazla istek olmazsa kapatalım yani deniyelim diyorum
aç kapa aç kapa olmaz artema değil bu 😁
istek olursa açılır yani
istek olursa açılır yani
Bu başlık açılırsa size motor neymiş göstercem pazar günü tüm fotolar hazır beğenirsenzi satarımda.Yani bu başlık güzel oluır benim tanıdıklarım çok izmirden onlarda bakarsa bu siteye çok rağbet görür diyorum ama yinede size bırakıyorum
Bu başlık açılırsa size motor neymiş göstercem pazar günü tüm fotolar hazır beğenirsenzi satarımda.Yani bu başlık güzel oluır benim tanıdıklarım çok izmirden onlarda bakarsa bu siteye çok rağbet görür diyorum ama yinede size bırakıyorum
forum açılabilir de satış yapmana izin verilmez
satış yapmam ya ama motorum çok güzeldir hemen kızmayın 😄
Arkadaşlar cevap bekliyorum
istek olsa idi şimdiye kadar birsürü yorum gelmişti bile demekki istenilmiyoo gerek yok yani boşuna cevap bekliyorum demene gerek yok isteyen olursa yazar zaten
isteyenin olması şart ben bir konu açmışım bana bu konuyu açamayız kusura bakma diyebilirler
sana kimse konuyu açma demiyorki konu aç ama istekleri bekle istek olursa zaten yazarlar konuya yani cevap gelmiyor diye yorumları bekliyorum filan yazmana gerek yok
sana kimse konuyu açma demiyorki konu aç ama istekleri bekle istek olursa zaten yazarlar konuya yani cevap gelmiyor diye yorumları bekliyorum filan yazmana gerek yok
Tamam kardeş sen iyisini bilirsin.
İstek olursa Motor Club bölümünü açarız
Yetkililere duyrulur bu konuya rahabet yok ama ben bu motorla ilgili başlığı nerden açabiliim(OffTopic) olabilirmi?
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Yetkililere duyrulur bu konuya rahabet yok ama ben bu motorla ilgili başlığı nerden açabiliim(OffTopic) olabilirmi?
uygundur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap