İşte Eurovision şarkımız yorum sizin
[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/Z1xCv8gtyJI[/flash]
Mor Ve Ötesi - Deli | Eurovision 2008 Turkey
· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
T
The_DifferenT
⭐ 19y
ilk yorum Arrow iğrenç est Evil or Very Mad Evil or Very Mad
bir sonraki yıl ktılacak olanların işi çok zor gerçekten ama yani belli de olmaz lordi faciyasından sonra artık herşeyi beklerim
bir sonraki yıl ktılacak olanların işi çok zor gerçekten ama yani belli de olmaz lordi faciyasından sonra artık herşeyi beklerim
Akılsız bunlar ya hangi parçayı seçmişler! Evil or Very Mad
Bence güzel ama gavurlar nası anlıcak ^^
Evet o acıdan bir şey demiyorum ama daha güzel parcaları varken neden bu? Neutral
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Evet o acıdan bir şey demiyorum ama daha güzel parcaları varken neden bu? Neutral
Ozellikle türkçe parça ile katılacaklarını kendileri açıkladılar
ki zaten eurovisionda muzik kazanmıyor atık %90 izleyenlerde biliyo bunu çok komşu ulkesi olan sanslı malesef baltık ulkerli kuzey avrupa ve dogu avrupa sırf burdan puan kazanıyo zaten
S
SansarSalvo
⭐ 19y
eurovision giderek müzik zevki özelligini kaybetmeye başLıyo siyasi bi olay boyutuna bürünüyo
şarkı fena degiL
şarkı fena degiL
eurovision demek hareket demek neşe demek atraksiyon demek bu parçada bu yazdıklarımdan hangisi var tüketiciye hitap etmeyen bir parça malesef rezil bir parçadır Cool
Geçen sene kazanan şarkıları dinledikten sonra karar verin isterseniz;)
Bence GüzeL Şarkı HayırLısı oLsun !
iğrenç Sad
R
RoyalFlush
⭐ 19y
ilk 10 a rahat gireriz bence ama daha fazlasını beklememek lazım
şarkı birkaç kez dinlendikten sonra kulağa hoş gelmeye başlıyor bu yüzden eurovisionda şansımız çok az
koysalardı "bir derdim var" ı veya "yaz yaz yaz" ki en sevdiğim 2 parçalarıdır mor ve ötesinin.o zaman daha yüksek sıralarda bitirebilirdik ama bu şekilde zor gözüküyor.
bakın lordinin parçasını ilk defa e.v da dinlemiştim ve gerçekten hoşuma gitmişti.ama bu öyle değil
şarkı birkaç kez dinlendikten sonra kulağa hoş gelmeye başlıyor bu yüzden eurovisionda şansımız çok az
koysalardı "bir derdim var" ı veya "yaz yaz yaz" ki en sevdiğim 2 parçalarıdır mor ve ötesinin.o zaman daha yüksek sıralarda bitirebilirdik ama bu şekilde zor gözüküyor.
bakın lordinin parçasını ilk defa e.v da dinlemiştim ve gerçekten hoşuma gitmişti.ama bu öyle değil
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr detective
keşke sözleriyle değide müziğiyle ön plana çıkan bir çalışma olsaydı kahvekeyfi
S
StickControl
⭐ 19y
Eurovisiona küçük ibo katılsııın !!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
böle bi grubdan böle bi eurovision şarkısı beklemezdim ... Rolling Eyes
böle bi grubdan böle bi eurovision şarkısı beklemezdim ... Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap