Arkadaşlar belkide 2bucuk sene içinde 3.ye modem değiştiriyorum arıza çıkıyor bazıları bozuldu bazıları arıza çıkartıyor dolayısıyla internette kopma yaşıyorum sizce en iyi ve ömürlü modem markası nedir?
Bıktım artık ya
Modem alıcam, en iyi modem markası hakkında
· 15 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Bende geçenlerde modemi değiştirdim garanti süreleri dolunca sıkıntı çıkarmaya başlıyorlar git garantisi olan bişeyler al hala internetin kopuyorsa o sağlayıcıyla alakalıdır zaten.
Tp link aldim fakat iki saattir kuramadim deliriyorum
Edit - 3yil garanti
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Edit - 3yil garanti
Tplink uzun süre kullandım öyle zor bi arayüzü yoktu ve sorunsu çalışıyordu. Şimdi süperonlinenın verdiği acayip bi modem kullanıyorum huwei gibi bişey markasıda.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Temet Nosce
⭐ 17y
Airties sorunsuz. Cisco'da olabilir ama Airties TTNET ile de çalıştığı için arayüzleri falan daha kolay.
Cisco en iyisi tabiki 😊
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Huawei bende onu kullanıyordum hatta bugün sinirden yere carptım gittim tp link aldım tp linki kurdum arayüzüne ulaştım herşeyini hallettim ama 1kere daha oyundan koptum internet koptu yani ceza yedim tekrar falan morallerim bozuldu ttneti aradım tekrardan dediniz modemde arıza var modem aldım ama modemde arıza yokmuş nasıl iş yapıyorsunuz ya gelen ekipler hakkında şikayetçiyim dedim şikayet ettim hepsini işlerini adam gibi yapmıyorlar ben okuyan insanım ayda zaten hafta sonları calısıyorum sabahları işe gidiyorum öylelikle ödemelerimi aksatmıyorum gelmişler ekstradan modem arızalı dediler bide 80lira modeme verdim bugün nasıl doluyum bi bilseniz beyler 💀
Tplink uzun süre kullandım öyle zor bi arayüzü yoktu ve sorunsu çalışıyordu. Şimdi süperonlinenın verdiği acayip bi modem kullanıyorum huwei gibi bişey markasıda.
Huawei bende onu kullanıyordum hatta bugün sinirden yere carptım gittim tp link aldım tp linki kurdum arayüzüne ulaştım herşeyini hallettim ama 1kere daha oyundan koptum internet koptu yani ceza yedim tekrar falan morallerim bozuldu ttneti aradım tekrardan dediniz modemde arıza var modem aldım ama modemde arıza yokmuş nasıl iş yapıyorsunuz ya gelen ekipler hakkında şikayetçiyim dedim şikayet ettim hepsini işlerini adam gibi yapmıyorlar ben okuyan insanım ayda zaten hafta sonları calısıyorum sabahları işe gidiyorum öylelikle ödemelerimi aksatmıyorum gelmişler ekstradan modem arızalı dediler bide 80lira modeme verdim bugün nasıl doluyum bi bilseniz beyler 💀
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
On gün önce bizede fiber alt yapısı kuruldu modemimiz aynen değişti (Huawei)
On gün önce bizede fiber alt yapısı kuruldu modemimiz aynen değişti (Huawei)

Kopmaların sebebi genelde altyapının kullandığın hızı desteklememesinden kaynaklanır. Splitter vs hikaye zaten ev telefonu yoksa direk modeme bağla gelen hattı.
Cisco da alsan altyapi kotu ise yapcak birsey yok
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Aradım tekrar bu sefer inşallah hallederler geldiklerinde
Bimde vardı geçen indirimde 10 tele
Airties bulabilirsen kesinlikle öneriririm bi önceki modemim airtiesdi 7 sene civarı kullandım sanırsam.
Tp link aldım memnunum şuanda sağolun
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende şuan tp link kullanıyorum default ayarlarda wifi yan odadan çekmiyordu biraz uğraşınca becerdim internette olması lazım modele göre ayarlar.
Tp link aldım memnunum şuanda sağolun
Bende şuan tp link kullanıyorum default ayarlarda wifi yan odadan çekmiyordu biraz uğraşınca becerdim internette olması lazım modele göre ayarlar.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap