Ne kadar zamanda belli olur?? 🍺
Mod Alımı
· 17 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Başvuruyu alan yetkiliye bağlı. Ortalama 1,5-2 haftaya gelir cevap.
Genel d.mod alımları dışında aralarda pek alım yapılmaz summer party bekleyip paylaşıma biraz daha önem verirseniz daha çok şansınız olur
Summer party comingg sooon
Summer party comingg sooon
sabır bir erdemdir.
J
JawBreaker
⭐ 18y
Değerlendirilince bilgi verilir. 👍
sweetCHIEF
⭐ 17y
sabır bir erdemdir.
👍
Teşekkürler . Umarım Seçilirim.
rahmetli Sabancı derki : çalışmak , çalışmak , çalışmaakkk .. 😘 🍺
Çalışıyorum 😘
Yetkililer seninle ilgili ortak bir karara vardıklarında sana pm yoluyla bildireceklerdir...
bu konuyu açman senin için çok büyük eksidir 😊
bu konuyu açman senin için çok büyük eksidir :)
yok canım arkadaş heyecanlı bu konuda eksi bi durum olcağını zannetmiyorm
ps : şahsen ben kötü bakmıyorum olaya takiptedir kendisi . türkçe kullanımı , açtığı düzenli - göze hitap eden - yararlı topicler , yollanan bilgilerdeki gerçeklik , saygı v.b. hepsi dikkate alınıyor haliyle uzun sürüyor bu işler 🍿
J
Journalist
⭐ 19y
Sitede dürüstlüğü ve efendiliğiyle uygun görülen,hoşca vakit geçirmek,kendini geliştirmek isteyen ve ailemizin bir ferdi olduğunu bilen her üye yeterli görülürse tüm rütbelere erişebilir.
J
Jessica Alba
⭐ 16y
Sitede dürüstlüğü ve efendiliğiyle uygun görülen,hoşca vakit geçirmek,kendini geliştirmek isteyen ve ailemizin bir ferdi olduğunu bilen her üye yeterli görülürse tüm rütbelere erişebilir.
☕ 😗
bu konuyu açman senin için çok büyük eksidir :)
yok canım arkadaş heyecanlı bu konuda eksi bi durum olcağını zannetmiyorm
ps : şahsen ben kötü bakmıyorum olaya takiptedir kendisi . türkçe kullanımı , açtığı düzenli - göze hitap eden - yararlı topicler , yollanan bilgilerdeki gerçeklik , saygı v.b. hepsi dikkate alınıyor haliyle uzun sürüyor bu işler 🍿
Teşşekkürler Canımcım 😘
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
sabır bir erdemdir.
👍
👍
sabır bir erdemdir.
👍
👍
May 17 konusunu uplamak nedir acaba 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.