Icerige atla
Extraloob

Mobil Modeme dadanan sapık :P

· 12 Replies · 9.3K views
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Spoiler

Numara benim kendi telefonumda bile kayıtlı değilken böyle bir vatandaş nereden bulduysa 2 gündür mesaj atıyor 😄 Numarayı aradığı bildirimi geldikten sonra kendisini asıl hattımdan aradım cevap vermedi, mesaj atmayı bıraktı sanmıştım ama dün yine mesajlar atmış.. Son 2 mesajında da triplere girmiş 😁

"Ben sizi rahatsiz etmek sorunda deyilim tlf kayitlisiz ben tarik gaziantepten taniyurmusunuz beni" neye kayıtlıymışım? tlf gaziantepde dernek falan mı? 😄

edit
Konuyu açarken attıgı mesajlar yeni geldi 😁
Spoiler

12 Replies
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Adamın adı tarık bide o yolun yolcusu bu bence değiştir hattını senin adına endişeleniyorum 😱
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Hattımda ki bütün bakiye ile sadece turkcell paketi yaptıgım için arayamıyorum da derdi ne baya merak etmeye başladım 😁

edit: kendi numaramı mesaj attım arasın diye o telefonada mı sapık bulastırdım? iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum fear1
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Engellettir ara vodefoneyi sor belki engeller numarayı 😄
C
Crusade ⭐ 18y
seni kız sanmış olabilir mi 😄 oha konuyu açan özgürmüş özgür o benim telefonum 83035633
C
Continuum ⭐ 18y
uha bende sapıklık yapmak istiyorum şu an. lütfen telefon numaranı verir misin 🤝 summer6:
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
seni kız sanmış olabilir mi 😄 oha konuyu açan özgürmüş özgür o benim telefonum 83035633

Tarik lütfen peşimi bırak 😜

uha bende sapıklık yapmak istiyorum şu an. lütfen telefon numaranı verir misin 🤝 summer6:

pm gönderildi 😜
C
Continuum ⭐ 18y
@Lemonade;
hani ! sen bana sms at 😄 numaram vardı sanki 😜
R
RoqA ⭐ 17y
ahahsdjsakdsakfjsoldşfmkslafgskaşlsfs makara: makara: makara:
Ufck
Ufck ⭐ 16y
belkin ç.......'dir 😱
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
belkin ç.......'dir 8O

He oldu canım başka? Adamı aradım ağır aksanı yüzünden dediğinin çoğunu anlamadım ama herif böyle böyle kız numarası keşfediyor sanırım.
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Data hatlarına tahsis edilen numaralar en az 3yıl önce iptal edilmiş hatlara ait olurlar. Bu bilgi simi çıkarttığın plakanın üzerinde yazıyor olur.
Yani 3yıldan önce senin data hattının numarası belki bir motorlu taşıtındı... [horny21
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: