Fotolar ; summer5:
Spoiler

Arkadaşlar Kesinlikle Kendim Basmadım. Başka Birininde Bunu Yere Atacağını Düşünmüyorum ashamed0003

farklı bir duygu 😊 baktım baktım çözemedim 🎅
birinin çantasından düşmüş olabilir modan çıkcagını zannetmiyorum
banada bir kez 10 level +7 glavie düşmüştü.
bilinçli olarak değil belki pk felan olmustur belki moba ölmüştür düşmüştür onu demek istedim bilerek atmazlar zaten öylesine söyledim çözemedim bende :)
80 cap zamanlarında bende 8lvl +7 sword düşürmüştüm o hissi bilirim :D

1-Mob'dan +7 item düşmez.
2-Felsefen Muazzam .
daral:
Jaysean 7 yıl oldu sro oynuyorum Hayatımda ilk defa burda duydum böyle saçma birşey,Bunu oyunda global ile atsanız azını bırakır k*çı ile güler millet sanırım.Kervan etkinlik olayı varken sormuştum geçen sene GM Popurion'a maximum +5 item düşebiliyor daha fazlasını zaten yapmamız olanaksız dedi yani bunu diyenler tamamen [YALAN] Söylüyor. 👍
Jaysean 7 yıl oldu sro oynuyorum Hayatımda ilk defa burda duydum böyle saçma birşey,Bunu oyunda global ile atsanız azını bırakır k*çı ile güler millet sanırım.Kervan etkinlik olayı varken sormuştum geçen sene GM Popurion'a maximum +5 item düşebiliyor daha fazlasını zaten yapmamız olanaksız dedi yani bunu diyenler tamamen [YALAN] Söylüyor. 👍
Üzüldüm şimdi sadnessla1
Zira ben de 52+7 blade düşürmüştüm mobdan. Gelip "pk mk" olayıdır deme boş yere diye söylüyorum, botta izliyordum. Bildiğin yaratıktan düştüğünü gördüm yani. Bir de 85+6 balta vardı. 🎭
Kısacası ya bunca insan seni yiyor, ya GM seni yemiş ya da sen bizi yiyorsun ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap