bu sene sonunda üniversite sınavlarına gireceğim için bu ay sonunda internetimi kapattırıyorum.Bu yüzden üniversite sınavı bitene kadar bir daha giremeyeceğim.Yaklaşık 2 senedir bu ailenin içindeydim.Çoğu şeyi burada öğrendim.İnş. seneye tekrar aranızda olmam dileğiyle herkese ii geceler.
ps:siteyi bırakmamım rütbemin düşürülmesi ile bir alakası yoktur.
👋
Misproject den elveda
· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
üniv sınavını bitir güzel bir yere gir direk mod yapacağım seni ok canımcım hayat herşeyden önce gelir siz hayatınızı kazanın dileyin benden ne dilerseniz mucX ❤️
Güle Güle misproject ben de senin gibi 3-4 haftaya kaldırıyorum pc'yi falan.Önce sınavı kazanmak lazım 👋
üniv sınavını bitir güzel bir yere gir direk mod yapacağım seni ok canımcım hayat herşeyden önce gelir siz hayatınızı kazanın dileyin benden ne dilerseniz mucX ❤️
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
0âlfa 😁 😁
tşkr ederim okan abi ❤️
Güle Güle misproject ben de senin gibi 3-4 haftaya kaldırıyorum pc'yi falan.Önce sınavı kazanmak lazım 👋
saol hacım, hele bi atlatalım şu sınavı 🎭
Kolay gelsin hacım 🍺 İnş. istediğin yeri kazanırsın bol şans. 👋
NoMoreLove
⭐ 18y
Umarım istediğin yere girip, hem kendini hem de bizi sevindirirsin. (:
umarım istediğin yeri kazanırsın... 🎭
Sınavda başarılar dostum umarım istediğin yerleri ve daha üstlerini kazanırsın. Bol şans ❤️ 😘
tşkr ederim
Siteyi bırakma değildir bu ^^ İdeallerin için sevdiğin şeylerden ödün vermektir aslında bu .
Sınavını en iyi şekilde atlatıp yeniden aramıza katılman dileğiyle 👍
[ek #12654]
W
Winterspring
⭐ 18y
Demek şu yeni(aslında eski) uygulanacak sistemi ilk deneyecek olanlar sizlersiniz.Ne diyelim başarılar , umarım istediğin yeri kazanırsın.
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
Siteyi bırakma değildir bu ^^ İdeallerin için sevdiğin şeylerden ödün vermektir aslında bu .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap