Icerige atla
Extraloob

Misli.com üyeliği için yardımlarınızı bekliyorum

· 5 Yanıt · 1.6K görüntüleme
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
Selam extraloob ailesi ;

İddaa oynamak için bayiiye gitmek zor geliyor vede mislide oranlar artıyor bazen bundan yararlanmak için üye olmak istiyorum fakat yaş problemi yüzünden tc sorduğu için üye olamıyorum.Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı tc'yi başka birininkini kullanarak yapsam sorun yaşarmıyım ? isim ile tcnin birbirine uyuşması gerekiyormu ? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

NOT:Hiçkimseden TC Kimlik No sunu istemiyorum bu şekilde yorum yapmayınız
5 Yanıt
S
bankamatik kartın varmı en önemlisi para çekemessin 2.si abin baban falan üzerine alırsan daha rahat olur. Başka tc kabul etmeyebilir.
D
Doma$no ⭐ 18y
Ve çoğu yasal iddaa sitelerindeki oran daima bayidekiyle eşit olur yüksek olmaz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu tarz sitelerde para çekme yerinde banka hesabı tanımlamaya gelince isim soyad kısmı tanımlı olarak gelir.Atıyorum , Osman karanın TC siyle kaydolursan osman'ın hesabına para çekebilirsin sadece.Para göndermek sorun değil , gönderebilirsin ama kazandığında hesabına para çekemezsin.
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu tarz sitelerde para çekme yerinde banka hesabı tanımlamaya gelince isim soyad kısmı tanımlı olarak gelir.Atıyorum , Osman karanın TC siyle kaydolursan osman'ın hesabına para çekebilirsin sadece.Para göndermek sorun değil , gönderebilirsin ama kazandığında hesabına para çekemezsin.

Çok teşekkürler dostum aradığım cevap buydu 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: