Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch, şok bir açıklama yaptı... Stoch; Turkcell Süper Lig şampiyonuna geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.O da hala fenerbahçeyi şampiyon zannediyor.
Ne kadar doğrudur bilemem.Facebook'da gördüm 😜
Miroslav Stoch Şok Açıklama
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
HAHAHAHAH 😄
Kesinlikle fake Facebook'da gördüğümüz haberleri doğru diye değerlendirip nasıl konu açabildin anlamadım şaka maksatlı açtıysan yeri burası değil sanırım.
farketmez gönüllerin şampiyonuyuz alemin en zengin kulübüyüz 😎
😆
S
SLauGHTeR'
⭐ 18y
Şaşırmadım 😁
Güzel espiri de ekşidi daral:
farketmez gönüllerin şampiyonuyuz alemin en zengin kulübüyüz 8)
zengin tesellisi bunlar makara: makara:
Kesinlikle fake Facebook'da gördüğümüz haberleri doğru diye değerlendirip nasıl konu açabildin anlamadım şaka maksatlı açtıysan yeri burası değil sanırım.
"Haberler" kısmına açmamamın sebebi budur.
Şaka maksatlı açtım yeri burası. summer3:
Fıkralara açsaydın. summer7: 😜
😆 Bu ne yahu 😁
Fıkralara açsaydın. summer7: 😜
😁 😁 😁 😁
stoch sormuşlar neden fenevi seçtin?
cevap;Oynuya bileceğim takım benim için önemlidir. Fiyatı 15-20 milyon eurolarda dolaşan Arda veya genç yıldız Gioyla yarışmak için Türkiyeye gelmem makara:
cevap;Oynuya bileceğim takım benim için önemlidir. Fiyatı 15-20 milyon eurolarda dolaşan Arda veya genç yıldız Gioyla yarışmak için Türkiyeye gelmem makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap