Icerige atla
Extraloob

Minibüsten aşağı tükürmek

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y
Barbaros bulvarında olmuş bir olay...

Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi.
Hemen koştuk, yardım edelim diye.

Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani.

Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar.

Biz ne yapacağımızı şaşırdık.

'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle
'Şoför, şoför...'

diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu sarsıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti.

Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş.Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardir ya.

Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş.Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.."
14 Yanıt
B
evt bunu biryerde duymuştum sizin orda geçmesi tesadüf 😄
H
Heisenberg ⭐ 19y
Muahahahaha
E
E@gle ⭐ 19y
hahahahha 😁 😁 😁
Gerçekten çok komik bir olay.
W
WaNNaBe ⭐ 18y
auhzuahz harbiden gözümden yaş qeldi gülmektn yaa :Dzhauhaaha
A
Audrey ⭐ 19y
ehaheahahaehaehsadfsdghajd
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Bende okumuştum 😆
R
ReaLPrisoN ⭐ 19y
😁 😁
G
Guernica ⭐ 18y
puhahahah güsel paylaşım ty:D:D
eskiler bilir
S
shoo_tr ⭐ 18y
adam baya çalışmış olmalı tükürmek için 😄 arabadan düştüğüne göre herhalde tükürürken artistik yapmaya çalışıyodu 😄
Ya ayıptır sorması camı açmayı akıl edememişmi 😄
X
XER0 ⭐ 19y
Off topic...
B
bahrey ⭐ 19y
😄 😄 😄
J
Journalist ⭐ 19y
adam ölmüşmü 😁
G
gncosmnli ⭐ 18y
Tükürük ağızdan çıkmakla çıkmamak arasında tereddüte düşmüşür şöför abimizde son bir gayret ile atayım şu iti arabadan mantığı ile hareket edince ya valla anlatması bile çok zor adam tükürürken nasıl düşmüş arabadan. muhahuha

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: