UnHappy05 OP ⭐ 9y 8 yil once (düzenlendi) #1 Katılmak İçin Aşağıdaki Formu Doldurun Ad:Soyad(zorunlu değil):Yaş:Olmak İstediğin Yetki:Facebook:Neden Biz?: İP:STPVP.aternos.me İP:STPVP.aternos.me İP:STPVP.aternos.me İP:STPVP.aternos.me İP:STPVP.aternos.me TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
UnHappy05 OP ⭐ 9y 8 yil once #2 Ad:Soyad(zorunlu değil):Yaş:Olmak İstediğin Yetkik:Facebook:Neden Biz?:Yazmanız yeterlidir 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U UmuthanGamingTR ⭐ 8y 8 yil once (düzenlendi) #3 1. Ad:Umuthan2. Soyad:Karaman3. Yaş:114. Olmak İstediğiniz Yetkik:Admin,Rehber veya Moderatör5. Facebook:Umuthan Karaman TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mehmet2421 ⭐ 8y 7 yil once #4 Ad:Mehmet EminYaş:12Olmak istediğim yetki:BuilderFacebook:Mehmet Emin Gözükayışlı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V vevampire ⭐ 8y 7 yil once #5 Ad:Furkan ArdaSoyad(zorunlu değil):Yaş:12Olmak İstediğin Yetki:AdminFacebook:Kullanmıyorum AMA İnstagram Var. Neden Biz?:Sizin Serverinizi Gordum ve Beğendiğimi Acıkcca Solemek İstiyorum İnşallah Benide Kadronuza Alırsınız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Flexi ⭐ 14y 7 yil once #6 🤣 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mehmetkrgc_38 ⭐ 6y 5 yil once #7 Ad: MehmetSoyad(zorunlu değil):Yaş: 13Olmak İstediğin Yetkik: MOD ve ya AdminFacebook: yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil