Aranızda minecraft oynayanlar varmı ? Survival oynuyorum ama tek başıma zevki çıkmıyor olmadi:
Minecraft
· 71 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor
71 Yanıt
Ben oynuyorum
ama normali sıktığı için modlu olanını oynuyorum 😜
Hani oynuyorum dediğim canım sıkıldıkça giriyorum yani 🍺
ama normali sıktığı için modlu olanını oynuyorum 😜Hani oynuyorum dediğim canım sıkıldıkça giriyorum yani 🍺
benim kardeşim oynuyor bi ara siteden 2-3 kişi oynamıştık hamachi server duruyor hala 😄
Haftasonu açarsanız oynarız 😜
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bu mesaj The Godfather rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hayatımda gördüğüm en düşük çözünürlük minercraft tı 😄
benim kardeşim oynuyor bi ara siteden 2-3 kişi oynamıştık hamachi server duruyor hala :D
Hayatımda gördüğüm en düşük çözünürlük minercraft tı 😄
MineZ' den daha iyi bir oyun yaptık (Zombi tarzı) fakat dosyalarımızın yedeğini alamadık 😢
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Oynuyorum arada
Yazın terraria oynuyalım o daha zevkli
Yaralı styleYa şu oyunu oynayalım millet süper yapılar falan yapıyor özendim amele gibi çalışıp kale falan yapalım 😄
Technic launcher yükleyin onla oynayalım. Yeni madenler makinalar falan yapıyorsun. Uzaya gitme falan var 😄
Temet Nosce
⭐ 17y
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çok karmaşık geliyor o bana ya, açlık oyunları serverleri var onlar baya zevkli
Technic launcher yükleyin onla oynayalım. Yeni madenler makinalar falan yapıyorsun. Uzaya gitme falan var 😄
Biz kurarız server ya bişeyler inşa ederiz milletinkine girmeye gerek yok 😄
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beraber oynayınca karışık falan değil ya. Zaten yeni eklenen itemlerin nasıl yapıldığını oyun içinde iteme tıklayarak öğrenebiliyorsun. Hunger Games serverlerinin cracked olanları ağzına kadar dolu oluyor. 3-4 kişi aynı oyuna girebilmemiz imkansız neredeyse
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildiTechnic launcher yükleyin onla oynayalım. Yeni madenler makinalar falan yapıyorsun. Uzaya gitme falan var 😄
Beraber oynayınca karışık falan değil ya. Zaten yeni eklenen itemlerin nasıl yapıldığını oyun içinde iteme tıklayarak öğrenebiliyorsun. Hunger Games serverlerinin cracked olanları ağzına kadar dolu oluyor. 3-4 kişi aynı oyuna girebilmemiz imkansız neredeyse
ya bu multipalyer oynamak nasıl oluyor mesela ev yapıyorsun arkadaşında yanına yapıyor diyelim sonra oyunda çıkınca o ev kalıyormu kalıyorsa biri kötülük yapıp yıkmazmı şahsen ben yabancıların sevmediğim kişilern evlerini yıkarım itemlerini çalardım.
Herkes birbirinin evini yıkıyor fakat claim diye bişey var evinin heryerini claimlersen kimse giremiyo
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Terraria da oynadım minecraftın 2 boyutlusu gibi ama pek sarmadı yeni oyun çıkmış cube world diye isterseniz serverım var oynarız 😄
Bu mesaj Minecraft rumuzlu uyeden alinti yapildi
tmm olur ben sıkıldım zaten tüm oyunlardan en çok minecraft sarıyor.
Terraria da oynadım minecraftın 2 boyutlusu gibi ama pek sarmadı yeni oyun çıkmış cube world diye isterseniz serverım var oynarız 😄
tmm olur ben sıkıldım zaten tüm oyunlardan en çok minecraft sarıyor.
Toplaşıp oynayalım?
Yaralı styleBu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Olur Sarar gibime geliyor bir yerde indirdim sw de 500 kişi var ama baseden çıkamadım bir türlü biraz çözsem uzun süreli oynarım
Toplaşıp oynayalım?
Olur Sarar gibime geliyor bir yerde indirdim sw de 500 kişi var ama baseden çıkamadım bir türlü biraz çözsem uzun süreli oynarım
Benim serverim var eskiden beraber oynamıştık cezaalpla 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
BrazeNW.Batihost // Yeni açılışa özel indirimler // Hub sunucu [Minecraft] Minecraft|AkıllıOyuncuCraft|Faction Server| Rütbe|Kolay Kasılma| Alım Var| MİNECRAFT 1.8 OPSKYBLOCK SERVER /adakit /parakit /vipol /golem.al Minecraft OPFACTİON|Rütbe Sistemi|Kolayca Para Kasılabilinir|Özel Günlerde İndirim| Minecraft ConconCraft Server 1.11.2 SERVER İP : GoldCraft.batihost.net