Icerige atla
Extraloob

Milli Piyango Biletleriniz (Yılbaşı)

· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
Buzzz OP ⭐ 18y
Büyük ikramiye 30 Milyon Lira olarak belirlenmiş.Bende şansımı denemek için bi çeyrek bilet aldım yılbaşını sabırsızlıkla bekliyorum.

3837164

Evet arkadaşlar milli piyango alan kişiler numaralarını burada paylaşırsa seviniriz.

Spoiler
Büyük ikramiye size çıkarsa neler yapacaksınız ?
15 Yanıt
G
GreenPearL ⭐ 17y
valla almayı düşünmüyorum kaç senedir alıoz amorti bile tutmuo 😄 😁
A
Büyük ikramiye size çıkarsa neler yapacaksınız ?

Bi Otel Alıcam 5 Yıldızlı En Tepeye Bı Kral Dairesi Yaptırıcam Super Olucak Onun Ustune Bı Kral Dairesi Daha Kralında Kralı Hesabı 😁
E
El Verano ⭐ 18y
Geçen sene seri halinde 50tane milli piyango bileti vardı.Bi cacık çıkmadı. =)

Bu senede sanırsam o kadar olucak.İnşallah bir vurgun yaparım da iş hayatına kısayoldan atılırım. :p
E
EmmaW ⭐ 19y
2 sene önce 50 lira çıkmıştı geçen sene 100lira çıktı bakalım kademe kademe yükseliyoruz 80-90 yaşında alırım büyük ikramiyeyi 😄
O
Old School ⭐ 19y
Aldığımızda amorti çıkıyor ondan hep sonu 3 olanı tercih ediyorum.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Ben 1 tane aldım.Peder diyo bu sene bana cıkacak kesin.10 tane çeyrek almış ^^
J
Josephine ⭐ 17y
Bende almayı planlıyorum bakalım.
X
Xplosive ⭐ 17y
Her yıl olduğu gibi bi çeyrek bilet alayım ben de belki şans güler yüzümüze. İkramiye bana çıkarsa ilk olarak sınırsız nete geçmeyi planlıyorum. 😜
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Hersene 3-4 bilet alırım bi amorti vurur daha fazla tutmaz 😜 Bu sene de duruma göre şansımı denerim ^^

Büyük ikramiye bana çıkarsa üniversiteyi satın alırım 😈
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zamanında bir ton düz karışık seriler alırdım parayı zor kurtarırdım artık küstüm hiçbir kumarda ben yokum.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
zamanında bir ton düz karışık seriler alırdım parayı zor kurtarırdım artık küstüm hiçbir kumarda ben yokum.

Artık sadece öylesine maç tahmini yapıyoruz d mi Kamil abiiiiiiii 😈 😜
[ek #12654]
E
El Verano ⭐ 18y

Artık sadece öylesine maç tahmini yapıyoruz d mi Kamil abiiiiiiii 😈 :P

Tahmin yaparak iddaadan para kazanıyorsanız sorun yok. =)
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Artık sadece öylesine maç tahmini yapıyoruz d mi Kamil abiiiiiiii 😈 :P

Tahmin yaparak iddaadan para kazanıyorsanız sorun yok. =)

😆 😜
[ek #12654]
J
JawBreaker ⭐ 18y
Her yıl olduğu gibi bi çeyrek bilet alayım ben de belki şans güler yüzümüze. İkramiye bana çıkarsa ilk olarak sınırsız nete geçmeyi planlıyorum. :P

Benimkinide 8MB yaparız değil mi? 😢
😆 😁 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: