Icerige atla
Extraloob

Millet - Vekil

· 9 Yanıt · 903 görüntüleme
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
9 Yanıt
A
Avasin ⭐ 17y
4500 5000 civarı olan emekli vekil maaşı 7500e getiriliyorsa; ve emekli memur maaşına 12 lira zam geliyorsa bazı şeyler ters gidiyordur.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
4500 5000 civarı olan emekli vekil maaşı 7500e getiriliyorsa; ve emekli memur maaşına 12 lira zam geliyorsa bazı şeyler ters gidiyordur.

bazı şeyler mi? 🤔
lemonade
lemonade ⭐ 17y

yapma bro adamlar açıklama yaptıya her hafta 100 tane düğüne gidiyormuslar.nasıl para yetecek demi? asdsasdfa makara:

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
E
EmmaW ⭐ 19y
ya hadi çok saçma ve anlamsız ama diyelim bunlar milletvekili.. bunların yardımcılarına nasıl 2bin lira zam geliyor onu anlayamıyorum
lemonade
lemonade ⭐ 17y
ya hadi çok saçma ve anlamsız ama diyelim bunlar milletvekili.. bunların yardımcılarına nasıl 2bin lira zam geliyor onu anlayamıyorum

onlarda vekillerle beraber düğüne gidiyor 🤝 😁

R
RoqA ⭐ 17y

onlarda vekillerle beraber düğüne gidiyor 🤝 😁

fdshagfsdjhsertgrhfshfg makara: makara:
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y

Bunlar (güzel yurdumun güzel vekilleri) mecliste gecenin bir yarısı Fransızlara tepki için toplanmışlardı, fakat bunun sonucunu kendilerine zam yapmakla buldular... 🕵️
.NET
.NET ⭐ 19y

Bunlar (güzel yurdumun güzel vekilleri) mecliste gecenin bir yarısı Fransızlara tepki için toplanmışlardı, fakat bunun sonucunu kendilerine zam yapmakla buldular... 🕵️

Eee madem toplandık ve mıcımız Fransaya laf söylemeye yemedi bos bos oturmayalım zam konusalım 😊
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: