Icerige atla
Extraloob

Militanz Ft. Mecay - Ağladığım Sokaklar [YENİ PARÇAM]

· 12 Yanıt · 5.7K görüntüleme
*
*Underground OP ⭐ 16y
[youtube]<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6eRZqHzkfk4&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6eRZqHzkfk4&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>[/youtube]
12 Yanıt
*
*Underground OP ⭐ 16y
Görüşlerinizi Alalım 😊
V
volaris ⭐ 18y
yalan söylemis gibi olmayımda biraz sade olmus gibi ama emeğine saygı
R
RecLast ⭐ 18y
Good xD
*
*Underground OP ⭐ 16y
Good xD

Teşekkürler ❤️ 😘

yalan söylemis gibi olmayımda biraz sade olmus gibi ama emeğine saygı

Sağol Teşekkürler. 😘
J
Josephine ⭐ 17y
Bak diğer parçalarınıda biliyorum.
Arada bir kayıda giren birisi olarak ; Rap yapan arkadaşlarım var onlarda sizin gibi ; Konuşur gibi rap yapıyorsunuz sonra güzel dememizi bekliyorsunuz ; Kafiye yok birşey yok ses bayık ; Solgun bir ses.

Kötü gerçekten kötü piyasaya yeni giren herkesin yaptığı bu ; Direkt rap yapıyor.
Benim rap anlayışımda kafiye olucak abi 😈
Beğenmedim ; Olmamış.

Sert girdim ama ; Çevremde rap yapan herkes böyle ; Bakın beatleriniz gerçekten sağlam ; Nakaratda olabilir gibi ama sözlere biraz daha özenin.Ölü ses kullanmayın.
Konuşur gibi rap yapmayın.

Başarılar.
*
*Underground OP ⭐ 16y
Bak diğer parçalarınıda biliyorum.
Arada bir kayıda giren birisi olarak ; Rap yapan arkadaşlarım var onlarda sizin gibi ; Konuşur gibi rap yapıyorsunuz sonra güzel dememizi bekliyorsunuz ; Kafiye yok birşey yok ses bayık ; Solgun bir ses.

Kötü gerçekten kötü piyasaya yeni giren herkesin yaptığı bu ; Direkt rap yapıyor.
Benim rap anlayışımda kafiye olucak abi 😈
Beğenmedim ; Olmamış.

Sert girdim ama ; Çevremde rap yapan herkes böyle ; Bakın beatleriniz gerçekten sağlam ; Nakaratda olabilir gibi ama sözlere biraz daha özenin.Ölü ses kullanmayın.
Konuşur gibi rap yapmayın.

Başarılar.

Her rapcinin kendine özgün tarzı vardır bizimkide böyle 👍
J
Josephine ⭐ 17y
Bu konu çok eski niye hortlattın ki ? 😆
*
*Underground OP ⭐ 16y
Öyle geziniyodum 😜
J
Josephine ⭐ 17y
Öyle geziniyodum 😜