[youtube]<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6eRZqHzkfk4&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6eRZqHzkfk4&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>[/youtube]
Militanz Ft. Mecay - Ağladığım Sokaklar [YENİ PARÇAM]
· 12 Yanıt · 5.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Görüşlerinizi Alalım 😊
yalan söylemis gibi olmayımda biraz sade olmus gibi ama emeğine saygı
Good xD
Good xD
Teşekkürler ❤️ 😘
yalan söylemis gibi olmayımda biraz sade olmus gibi ama emeğine saygı
Sağol Teşekkürler. 😘
Bak diğer parçalarınıda biliyorum.
Arada bir kayıda giren birisi olarak ; Rap yapan arkadaşlarım var onlarda sizin gibi ; Konuşur gibi rap yapıyorsunuz sonra güzel dememizi bekliyorsunuz ; Kafiye yok birşey yok ses bayık ; Solgun bir ses.
Kötü gerçekten kötü piyasaya yeni giren herkesin yaptığı bu ; Direkt rap yapıyor.
Benim rap anlayışımda kafiye olucak abi 😈
Beğenmedim ; Olmamış.
Sert girdim ama ; Çevremde rap yapan herkes böyle ; Bakın beatleriniz gerçekten sağlam ; Nakaratda olabilir gibi ama sözlere biraz daha özenin.Ölü ses kullanmayın.
Konuşur gibi rap yapmayın.
Başarılar.
Arada bir kayıda giren birisi olarak ; Rap yapan arkadaşlarım var onlarda sizin gibi ; Konuşur gibi rap yapıyorsunuz sonra güzel dememizi bekliyorsunuz ; Kafiye yok birşey yok ses bayık ; Solgun bir ses.
Kötü gerçekten kötü piyasaya yeni giren herkesin yaptığı bu ; Direkt rap yapıyor.
Beğenmedim ; Olmamış.
Sert girdim ama ; Çevremde rap yapan herkes böyle ; Bakın beatleriniz gerçekten sağlam ; Nakaratda olabilir gibi ama sözlere biraz daha özenin.Ölü ses kullanmayın.
Başarılar.
Bak diğer parçalarınıda biliyorum.
Beğenmedim ; Olmamış.
Başarılar.
Her rapcinin kendine özgün tarzı vardır bizimkide böyle 👍
Bu konu çok eski niye hortlattın ki ? 😆
Öyle geziniyodum 😜
Öyle geziniyodum 😜
Nakaratlı parça istiyoruz 😜
Öyle geziniyodum 😜
Nakaratlı parça istiyoruz :P
Sen yeterki iste 🎅
hortlak 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Militanz FT. Mecay - Boşluktamı Kaldın ? [ heLium Undergroun 7 k post,yeni nick,yeni rütbe,yeni avatar,yeni renk,yeni imz FirstMYKO 1098 Yeni UI, Yeni OBJ, Yeni Maradon, Yeni CZ ile 31.01.2025 22:00'da Sizlerle ! Yeni İmza, Yeni Rütbe , Yeni Avatar, Yeni Nick Platin Sro 130 Cap Yeni Sikiller Yeni Harita Yeni Uniqler