C Crown OP ⭐ 19y 16 yil once #1 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I ironEyE ⭐ 18y 16 yil once #2 Ahahahahhaha. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JawBreaker ⭐ 18y 16 yil once #3 Ahahahahha. 😆 😁 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nescafe ⭐ 17y 16 yil once #4 çok büyük indirimmiş koşunnn kalmıcak yoksa 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover ⭐ 18y 16 yil once #5 Beyler 1 Kuruş Deyip Geçmeyin 1 Kuruşa Milletin Aklını Almaya Çalışıolar ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WeAre ⭐ 19y 16 yil once #6 lol !!! 1 kuruş indirim yapmışlar 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Original Man ⭐ 18y 16 yil once #7 kapış kapış gider bu şimdi 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 16 yil once #8 iyi ki indirim yapmışlar. 1,58 tl olsa alamazdık biz bunu 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F ForEverTurk ⭐ 17y 16 yil once #9 Bizim burdakinde yoq o indirimden acaba bide ayrımmı yapıolar indirim yaparken hangi il burası? 😱 Gittim 1 kurus cıkısmayınca alamadım ona gore gitmiştim 1.57 kurus almıstım yanımada 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover ⭐ 18y 16 yil once #10 İndirimmi Bindirimmi 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Marinero ⭐ 19y 16 yil once #11 hahaha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #12 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PquLex'B ⭐ 18y 16 yil once #13 süppermiş yha xXd TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I invaders ⭐ 18y 16 yil once #14 buda bişey mi bi resim var xxxx mağzasında 1.630.000 tl nin üstünü çizmişler yanına 1.630.000 tl yazmışlar:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #15 Hemen migrosa gidiyorum.Yüzyılın indirimi bu.^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WkStyLe ⭐ 17y 16 yil once #16 O yeni takılan kağıdın maliyeti zaten 1 kurustan fazla 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JbS ⭐ 17y 16 yil once #17 1 kurusun önemi xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WosT ⭐ 17y 16 yil once #18 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #19 Uww baya indirmişler yahu .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B baris406 ⭐ 18y 16 yil once #20 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil