Icerige atla
Extraloob

Microsoft Visual C++

· 15 Yanıt · 2.7K görüntüleme
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
Arkadaşlar ben ECSRO'ya girerkene Microsoft Visual C++ hatası alıyorum bu nasıl düzeltilebilir????
Resmi Aşağıda:

- Resim Silinmiş.
15 Yanıt
Y
yeterlan ⭐ 18y
Evet ya bende de aynı sorun var yardım edebilcek varsa lütfen acil beyler
Y
yeterlan ⭐ 18y
---------------------------
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!

Program: C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe

R6002

- floating point support not loaded

Tamam
Y
yeterlan ⭐ 18y
acil yardım pls
H
HnTRue ⭐ 18y
Evet Bende Silkroada Girerken Aynı Hatayı Alıyorum BiLen VarSa Bi yardım Etsin :((
R
rey ⭐ 19y
http://www.bot369.com/download/E1.159sro_client.rar
Kardesim al kendim buldum yapcağın bu bu siteye gir indir ztn otomatik olarak iner sen at sronun icine ben gine aynı hatayı aldım ama Sro Loaderle Denedim Calıstı Yüzde Yüz Garantidir... Tek Cözüm Bende:DDD
S
Stay ⭐ 18y
ya kardeş bunu kurdum tamam oke girdi ama Bu seferde charı seçiyorum ??? veriyor ? Anlamadım gitti :S
S
Starware ⭐ 18y
olmuyorrrrrr
G
gokmense ⭐ 18y
sro client exe. ve diğer exe leri tekrardan bir klasore koy skıstır ve baska yerde acıp tekrar sroya yapıştır bende de aynı sorun vardı cozumu boyle buldum gayet guzel calışıyor
S
serhat67 ⭐ 18y
dostum program ekle ve kaldırdan microsoft Visual C++ sil düzelir sorunun bende de olmuştu bu sorun
B
birberber1 ⭐ 18y
program ekle kaldırda microsoft visual c++ die bişi yoqqi
B
birberber1 ⭐ 18y
ya nasıl bi sorun ya bu bi çözemedim
L
LilBoosie ⭐ 18y
http://www.bot369.com/download/E1.159sro_client.rar
Kardesim al kendim buldum yapcağın bu bu siteye gir indir ztn otomatik olarak iner sen at sronun icine ben gine aynı hatayı aldım ama Sro Loaderle Denedim Calıstı Yüzde Yüz Garantidir... Tek Cözüm Bende:DDD

eet olursa böle olur 😄
L
kardeşim bu hatanın nedeni bilgisayarında virüs olmasıdır c ve d ye format at ardından sağlam bir virüs proğramı (nod32) yükle normalde blgisayarında kullandığın proğramları virüs proğramı ile tara ve kur proğramlar taradıktan soro yu kur bu hatayı almıcaksın
D
D34R ⭐ 18y
bu sroun nun cozumu baya uzun burdan yardım edemem ama mailto:[email protected]
eklersenız yardımcı olabılırım müsaid oldugum zaman buraya ekleyeceyim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: