Arkadaşlar ben ECSRO'ya girerkene Microsoft Visual C++ hatası alıyorum bu nasıl düzeltilebilir????
Resmi Aşağıda:
- Resim Silinmiş.
Microsoft Visual C++
· 15 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Evet ya bende de aynı sorun var yardım edebilcek varsa lütfen acil beyler
---------------------------
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe
R6002
- floating point support not loaded
Tamam
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe
R6002
- floating point support not loaded
Tamam
acil yardım pls
Evet Bende Silkroada Girerken Aynı Hatayı Alıyorum BiLen VarSa Bi yardım Etsin :((
http://www.bot369.com/download/E1.159sro_client.rar
Kardesim al kendim buldum yapcağın bu bu siteye gir indir ztn otomatik olarak iner sen at sronun icine ben gine aynı hatayı aldım ama Sro Loaderle Denedim Calıstı Yüzde Yüz Garantidir... Tek Cözüm Bende:DDD
Kardesim al kendim buldum yapcağın bu bu siteye gir indir ztn otomatik olarak iner sen at sronun icine ben gine aynı hatayı aldım ama Sro Loaderle Denedim Calıstı Yüzde Yüz Garantidir... Tek Cözüm Bende:DDD
ya kardeş bunu kurdum tamam oke girdi ama Bu seferde charı seçiyorum ??? veriyor ? Anlamadım gitti :S
olmuyorrrrrr
sro client exe. ve diğer exe leri tekrardan bir klasore koy skıstır ve baska yerde acıp tekrar sroya yapıştır bende de aynı sorun vardı cozumu boyle buldum gayet guzel calışıyor
dostum program ekle ve kaldırdan microsoft Visual C++ sil düzelir sorunun bende de olmuştu bu sorun
B
birberber1
⭐ 18y
program ekle kaldırda microsoft visual c++ die bişi yoqqi
B
birberber1
⭐ 18y
ya nasıl bi sorun ya bu bi çözemedim
http://www.bot369.com/download/E1.159sro_client.rar
eet olursa böle olur 😄
L
limonata4141
⭐ 17y
kardeşim bu hatanın nedeni bilgisayarında virüs olmasıdır c ve d ye format at ardından sağlam bir virüs proğramı (nod32) yükle normalde blgisayarında kullandığın proğramları virüs proğramı ile tara ve kur proğramlar taradıktan soro yu kur bu hatayı almıcaksın
bu sroun nun cozumu baya uzun burdan yardım edemem ama mailto:[email protected]
eklersenız yardımcı olabılırım müsaid oldugum zaman buraya ekleyeceyim
eklersenız yardımcı olabılırım müsaid oldugum zaman buraya ekleyeceyim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap