Icerige atla
Extraloob

Micro Sd hafıza kartı yardım

· 14 Replies · 2.2K views
L
LOveLyDaYs OP ⭐ 19y
Micro Sd hafıza kartım var tel.de hafıza kartına giriş yaparken biçim istiyo pc taktığımdada görmüyo hafıza kartını ve içinde resimlerim vs.dosyalarm vardı bunu bi şekilde kurtarma şansım var mı yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden Tşkler.. 😳
14 Replies
0
0live ⭐ 19y
Önemli dosyalarını tel. hafızasına yedekle başka bi çözüm yolu yok galiba biçimleyeceksin....
L
LOveLyDaYs OP ⭐ 19y
iyide hafıza kartını hiç açamıyorum ki nasıl yedeklicem
D
drotalion ⭐ 19y
hafıza kartını cep telefonundadamı açamıyorsun?
L
LOveLyDaYs OP ⭐ 19y
eet hiç bi şekilde açamıyorum hafıza kartını tel.taktığımda takıldı diyor ama açmaya kalktığımda biçim diyor
D
drotalion ⭐ 19y
hafıza kartın zarar görmüş. Mecburen format (şekillendirme) yapacaksın. Dosyalar kaybolacak.
L
LOveLyDaYs OP ⭐ 19y
off ya ama biçim diyincede hata veriyo tel.de :S
0
0live ⭐ 19y
telde sorun olabilir ...

teli formatla ...
T
TitusPullo ⭐ 19y
telde sorun olabilir ...

teli formatla ...

pire için yorgan yakmak denir senin kine 😜

@showtim54

Yazılımsal olarak değilde, fiziksel bir hasar görmüş olabilir kartın. Başka bir telefonda ve pc de dene. Yine olmaz ise yeni kart almak zorunda kalacaksın.
D
drotalion ⭐ 19y
telde sorun olabilir ...

teli formatla ...

pire için yorgan yakmak denir senin kine 😜

@showtim54

Yazılımsal olarak değilde, fiziksel bir hasar görmüş olabilir kartın. Başka bir telefonda ve pc de dene. Yine olmaz ise yeni kart almak zorunda kalacaksın.

abi zaten dendi, hiçbir telefon veya bilgisayarda çalışmıyor. Fiziksel / yazılımsal bir hasar var. Diski biçimlendirsin, belki çalışır.
L
LOveLyDaYs OP ⭐ 19y
Disc de bicimlenmiyo ne yapalım sağlık oLsun yeni bir kart alıp resimlere veda edicem 😞
D
drotalion ⭐ 19y
malesef öyle...
L
LOveLyDaYs OP ⭐ 19y
Neyse Tşkler Arkadaşlar yardımlarınız İçin..:(
D
drotalion ⭐ 19y
g.olsun tekrardan.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: