Michael Phelps freestyle multi angle camera...Michael Phelps serbest yüzme gösterisi.
bugün hocadan bayağı profesyonel taktikler aldım Marmara Spor Akademisi mezunu bende havuzda çok hızlı yüzüyorum dikkatlerini çekiyorum tabi ama işin kötüsü nefesimi kontrol edemiyorum senkron sıfır hoca geldi anlattı güzelce profesyonel yüzücüler suda burnundan nefes verir kafayı yan çevirip yarım ağızla nefes alırlar dedi sen dilersen ağzınla nefes ver ağzınla al sorun değil ama senkronlu olsun dedi neyse kenarda bat-çık modeli yaptım biraz senkronu sağladım taktım bu yüzmeye profesyonelce yüzeceğim artık zati yüzmem çok güzeldir hep izleyip öğrendim ama teknikler çok farklı mesela ben asla takla atıp terse dönemiyorum şu senkronu bir çözeyim ondan sonra ilk işim taklayla dönüşler ardından butterfly dedikleri kelebek stile geçeceğim bakar mısınız adam nasıl show yapıyor bu aralar hayranlık duyuyorum bu spora 🙏
Michael Phelps freestyle multi angle camera
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
kamera çok güzel.
off bu ne ya 🙏
off bu ne ya 🙏
kamera çok güzel.
off bu ne ya 🙏
off bu ne ya 🙏
[ek #12654]
adam yırtmış olayı deli gibi yüzüyor yaa böyle öfkeli burundan nefes vermek lazım böyle ağzı vapur gibi açıp bol nefes tek seferde almalıyım ardından taklalar uuu işim zor makara:
kelebek yüzmek kadar zor bişey olmasa gerek 🙄
takla daha zor gibi 1-2 kere takla attım da burundan çok hafif nefes verip vucudu komple boş hale getiriyorsun o boşluk hafiflikle kendini göndürüyorsun ben dönünce dünyam dönüyor ulen bir dönüyorum ters düz neresi nereden çıktım kendimi toparlayamıyorum ahahahaaa makara: 😆
takla daha zor gibi 1-2 kere takla attım da burundan çok hafif nefes verip vucudu komple boş hale getiriyorsun o boşluk hafiflikle kendini göndürüyorsun ben dönünce dünyam dönüyor ulen bir dönüyorum ters düz neresi nereden çıktım kendimi toparlayamıyorum ahahahaaa makara: 😆
suyun içinden hiç çıkmadan 10 tane düz takla atabiliyorum 😈
Aynı kaynım. Kaynımda yapıyor 10 takla atıyor aynı 😆 😆
Aynı kaynım. Kaynımda yapıyor 10 takla atıyor aynı 😆 😆
makara: nese: 😆
Aynen. Öldürüyor adamı.
Sen suyun dısında 10 takla atamazsın yuvarlanarak tosba. 😁
Müthiş ya müthişşşş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap