Icerige atla
Extraloob

Metro Muavini Uyuyan Yolcusunun Yüzüne Boşaldı !

· 20 Yanıt · 16K görüntüleme
20 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Herşeyi geçtim, adam her ne kadar insanlık dışı olsa bile azgınlığına yenik düşmüş olabilir dedim fakat bu nedir?

Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Herşeyi geçtim, adam her ne kadar insanlık dışı olsa bile azgınlığına yenik düşmüş olabilir dedim fakat bu nedir?

Bu ülkede kız olmak çok zor iş.
Millet sana tecavüz ediyor , bu kız niye etekliydi deniyor.
Pantolon giyen kıza tecavüz edip öldürüyorlar , o kızın o saatte ne işi vardı deniyor.
Otobüste geliyor birisi yüzüne boşalıyor , o kız niye sevgilisine gidiyordu deniyor.

Bu kafayla cidden bizden adam olmaz.
Super
Super ⭐ 13y
Okumadan önce şaka,benzetme falan sandım ,doğruymuş..
S
Troll zannetim en başta,ne yazık ki öyle bir gerçek var
lemonade
lemonade ⭐ 17y
yok daha neler
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Irk olarak yok olmalıyız x2 bunlar türkse ben türk falan değilim
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
yok artık arkadaş bu nedir
kızların işi zor valla türkiyede
Yaralı style
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Metro Turizm`se birşey olmaz onca insan öldü birşey yapmadılar bundada suçu kıza bulurlar olay kapanır.

Yeni Türkiyenin tadı bir başka.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Metro Turizm on Twitter
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Metro Turizm on Twitter

Bunu gördüm bir kaç saat önce , çok merak ediyorum nasıl bir önlem almışlar bir daha olmaması için ?
Bu tür adamları doldurdular firmaya , şimdi hepsini birden tespit edip kovdular mı ?
Metro muavinlerinin %90'ı garip garip adamlar , millet soru soruyor ters ters cevap veriyorlar. Önüne geleni alırsan rezil olursun böyle her yerde.
Bu adamların 10 numara yağ kullandığı tespit edildi bir şey yapılmadı , kaç kere yandı , sürücü hataları yüzünden devrildi hiç bir şey yapılmadı , şimdi de bu. Bu adamlara hiç dur kardeş ne yapıyorsun diyen olmadı bu zamana kadar...
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Metro Turzim twitterdan resmi açıklama yapana kadar tam inanamadım bile ben bu olaya.
Çok saçma, güldüğüm için suçlu hissediyorum

Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bunu gördüm bir kaç saat önce , çok merak ediyorum nasıl bir önlem almışlar bir daha olmaması için ?
Bu tür adamları doldurdular firmaya , şimdi hepsini birden tespit edip kovdular mı ?
Metro muavinlerinin %90'ı garip garip adamlar , millet soru soruyor ters ters cevap veriyorlar. Önüne geleni alırsan rezil olursun böyle her yerde.
Bu adamların 10 numara yağ kullandığı tespit edildi bir şey yapılmadı , kaç kere yandı , sürücü hataları yüzünden devrildi hiç bir şey yapılmadı , şimdi de bu. Bu adamlara hiç dur kardeş ne yapıyorsun diyen olmadı bu zamana kadar...

Galip Öztürk - Vikipedi

Twitter Hesabı : Galip Öztürk (@Galip_Ozturk) | Twitter

Olayı paralel yapmış yine :/
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Akgençliktir o , paralel olsa duramazsın
Yaralı style
るろうに
Bu ülkeye idam şart! asacaksın abi millet iyice azdı azıttı. Kendi ailesine olsa dünyayı yıkar ama gel gör ki şerefsiz bir millet olduk çıktık. Bu gibi durumları bizim sevdiğimiz insanlar da yaşayabilir bahanesi yok. o saat o giysi değil. Biz erkeklerin kafası değişmeli yada o kafa o bedenden gitmeli. Sakalına kanar adam sanarsın çocuğa hallenir, insan dersin erkeğe bile kelkinir vs vs. Ülkemizde tonla örneği mevcut hepimiz biliyoruz. Ama neden adalet sisteminin içine sıçıldığı için din iman para olduğu için, paran varsa adamın anasını halletsen bide kız var dediği için daha da arttırılır. kusura bakmayın biraz ağır ama yeter artık ille başımıza mı gelmeli ki tepki verelim.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu ülkede anayasa ve yargı birilerinin kuklası olduğu için canını sıkana idam cezası verirler. Aksini iddia eden yalan olduğu doğrulanan Ergenekon davasında canını malını yıllarını kaybeden indanları araştırsın.
るろうに
o da doğru. Kör bir delinin elien satır vermek gibi bişey olur.
Jink
Jink ⭐ 19y
Şehirler arası yolculuk yaparım işim sebebiyle, bir kez olsun bu firmanın veya acentenin araçlarını kullanmadım. Berbat bir yönetim kurulu ve onlardan daha berbat çalışanları var,( istisnalar kaideyi bozmuyor ) otogarda çığırtkanlığın en üst düzeyi bunlarda, terbiyesiz, kişiliksiz ve karaktersiz ( Bilet satanı da, Muavini de, şoförüde ) Düşünsenize bu olayda ziyaret edilen kişi sizsiniz ? ve istanbula geri dönüş sizin yanınızdan yapılıyor ? ne hale gelir insan, nasıl bir psikoloji ? Yazık değil mi o kıza, o sevgiliye, o çocuğa, o ablaya, o kardeşe ? Biz ne ara bu hale geldik, bu adi insanların sayısı gün geçtikçe çoğalıyor.. Bu mudur 2023 projeleri ? Abazan bir gençlik yetiştirip bir birlerini mi bademleyecekler ?
るろうに
ah ah o kızın ailesi de şeytana uysa kafasına sıksa da serbest kalsalar keşke

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: