M Metover OP ⭐ 18y 15 yil once (düzenlendi) #1 eJay Techno programını indirdim bir kaç bir şey denedim yorumları alalım 😜 Vol.1Vol.2 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S shneZee ⭐ 18y 15 yil once #2 Fena 😜 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 15 yil once #3 o cins cins çalan kısmında koptum güzelmiş 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DesertRose ⭐ 17y 15 yil once #4 Dehşet 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover OP ⭐ 18y 15 yil once (düzenlendi) #5 eJay Techno programını indirdim bir kaç bir şey denedim yorumları alalım 😜 Vol.1Vol.2/Güncel. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de ⭐ 17y 15 yil once #6 Vol.1 gayet güzel olmuş ❤️ (Bitişini çok iyi ayarlamışsın)Vol.2 müzik uyumu güzel ama seslerde çok tekrarlama yapmışsın hoş durmamış. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover OP ⭐ 18y 15 yil once #7 Nakarat olsun şeklinde orada tam kopartır gibi düşünmüştüm hoşumada gitti 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 15 yil once #8 Vol. 1 ortalarına doğru apaçi stayla oluyor biraz. =p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated ⭐ 18y 15 yil once #9 Programı indirmem lazım 😈Ritimler falan da ayet hoş olmuş, çok begendim herşeyiyle valla 😆 😘 EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger ⭐ 18y 15 yil once #10 Gayet güzel bro. ❤️ 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #11 amaç nedir bro 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover OP ⭐ 18y 15 yil once #12 Amacımız kopuyoruz işte ne güzel şarkılar mix değildir tamamen kendi yapımım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover OP ⭐ 18y 15 yil once #13 Güncel. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil