Icerige atla
Extraloob

Metin2 bölümünde eksik var

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Her oyunda işte resim bölümü olsun sss bölümü olsun genel bilgiler bölümü olsun var.Fakat metin2 bölümünde Genle Bilgiler yok bir el atarmısınız rica etsem ^^
Special thx to Flexi
14 Yanıt
T
TanerUNER ⭐ 19y
Metin2 Bölümünün olması bir hata zatende 😄 nese
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Metin2 Bölümünün olması bir hata zatende 😄 nese

Merak etme bende Metin2 oyuncusu değilim fakat forumumuzda herçeşit oyunu oynayan arkadaşlarımız mevcut onların aradıklarını rahat bulmaları açısından söylemiştim.

Spoiler
SRO FTW. 🤘
Special thx to Flexi
D
DevilKiss ⭐ 17y
Pardonda extraloob da metin 2 gibi ezik bir oyun için konu bile olmamalı oyunda ne istersen yapabilion oh lvl den lvl item düşüyor saçma bir oyunn
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Pardonda extraloob da metin 2 gibi ezik bir oyun için konu bile olmamalı oyunda ne istersen yapabilion oh lvl den lvl item düşüyor saçma bir oyunn

Pardonda bu extraloob'un değil senin ezikliğini değil senin ezikliğini gösteriyor.Extraloob çok yönlü bir site olduğu için hertürlü oyun hakkında bilgiyi burada edinebiliyor insanlar bu yüzden en iyisi Extraloob..
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
uP Okan abi ilgilenirmisin ?
Special thx to Flexi
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
İlk önce forum tutsun, ardından oda gelir 😉
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
İşte açarlarsa forumu tutturucam ondan diyorum açın diye 😁
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
uP
Special thx to Flexi
T
T_RoCK ⭐ 18y

Pardonda bu extraloob'un değil senin ezikliğini değil senin ezikliğini gösteriyor.Extraloob çok yönlü bir site olduğu için hertürlü oyun hakkında bilgiyi burada edinebiliyor insanlar bu yüzden en iyisi Extraloob..

Adam zaten extralooba ezik dememişki metin2'ye demiş doğru düzgün okumadan hakaret etme millete
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bu konuda tartışma çıkmasın. Ben ilgileniyorum.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Adam zaten extralooba ezik dememişki metin2'ye demiş doğru düzgün okumadan hakaret etme millete

Pardon o zaman bro kusura bakma yanlış anlamışım ben^^
Special thx to Flexi
J
Journalist ⭐ 19y
viewforum.php?f=844

Buyrun hayırlısı olsun bilgilendirme için teşekkürler 😘
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
viewforum.php?f=844

Buyrun hayırlısı olsun bilgilendirme için teşekkürler 😘

Rica Ettim 😘
Special thx to Flexi