Icerige atla
Extraloob

Metin Şentürk.

· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Yaklaşık 5 dakikadır sesli gülüyorum. Muhteşem. makara: makara: makara: makara: makara:

Special thx to Flexi
15 Yanıt
A
Avasin ⭐ 17y
Malesef hiç gülmedim, hatta yapana iyi bir sövdüm. Engelli biri ile dalga geçilmesinden,alay konusu edilmesinden hiç hoşlanmam [horny21
M
Macro ⭐ 19y
yazık ya, acıdım yapana
M
Bunlara gülüyorsanız gerçekten yazık.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@Avasin, Macro, Melancholy

Metin Şentürk kör değil, kuzenim ile 5 yıl birliktelik yaşadılar. Sadece bulanık görüyor, hepsi bu ^^
Special thx to Flexi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
sick1 sick1 makara: makara: 😁
M
Macro ⭐ 19y
@Lenneth

Bulanık görüyorsa dalga geçmiş sayılmazlar ❗
A
Avasin ⭐ 17y
@Avasin, Macro, Melancholy

Metin Şentürk kör değil, kuzenim ile 5 yıl birliktelik yaşadılar. Sadece bulanık görüyor, hepsi bu ^^

Hacı kör olması problem değil ki. Ben de 1.50 derece gözlük kullanıyorum ama sağlam değilim. Gözlük kullanmak da bir engel bu yüzden bu tarz şakaları hiç hoşlanmam. Yukarıdaki lafım sana da değil için rahat olsun (:
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@Lenneth

Bulanık görüyorsa dalga geçmiş sayılmazlar ❗

Bro abartma, kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok eğleniyoruz sadece. 🙄
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu Metin Şentürk ile geçilen bir dalga değil. Random ile çok güzel dalga geçilmiş 😊
[F New]Solo Gitarist
T
The Black ⭐ 16y
tüm sayfa '' asjfaghsjkdfsljhdakjd '' gibi iken isim doğru şekilde metinsenturk yazılmış 😁 😁
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
tüm sayfa '' asjfaghsjkdfsljhdakjd '' gibi iken isim doğru şekilde metinsenturk yazılmış 😁 😁

Aynştayn. ashamed0003
Special thx to Flexi
T
The Black ⭐ 16y

Aynştayn. ashamed0003

düz mantık yaptım 😁 😁

🙏
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Dalga malga yok ben de güldüm. Adam reklamlara çıkıyor da "bakmadan almam" vs. diyor kendi engeli üzerinden espri yapıyor da bence onu korumak da size kalmaz.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Dalga malga yok ben de güldüm. Adam reklamlara çıkıyor da "bakmadan almam" vs. diyor kendi engeli üzerinden espri yapıyor da bence onu korumak da size kalmaz.

❤️
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: