Icerige atla
Extraloob

Meşhur Silkroad Görseli

· 10 Yanıt · 7.5K görüntüleme
Super
Super OP ⭐ 13y
20180122_151757.png

Bunu görünce silkroad effect sesleri kulağımda yankılanıyor 🙄
Dosyalar (1)
10 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Benim de kulağımda silkroad müzikleri yankılanmaya başladı.Bir dönem hiç müzik açmam oyunun kendi sesleriyle saatlerce oynardım.O ghost bugların tükürükleri,çakilerin bağırışları daha dün gibi...
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y

Super
Super OP ⭐ 13y

Ilk görselin içini yıllarca merak etmiştik 😜
Super
Super OP ⭐ 13y
Benim de kulağımda silkroad müzikleri yankılanmaya başladı.Bir dönem hiç müzik açmam oyunun kendi sesleriyle saatlerce oynardım.O ghost bugların tükürükleri,çakilerin bağırışları daha dün gibi...

Benim favorim speed basmak ve earth ghost 🙄
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Ilk görselin içini yıllarca merak etmiştik :P

Dw cave değil miydi burası,odalar vardı herhalde onlar o katları temsil ediyor.
Super
Super OP ⭐ 13y
Dw cave değil miydi burası,odalar vardı herhalde onlar o katları temsil ediyor.

Aynen orası . Bilmem kaçıncı update öncesi sürekli level sınırı var diyordu onu hatırladım . Ben oraya girdim diye yalan söyleyenler bile vardı 😆
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Oldies but goldies:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Aynen orası . Bilmem kaçıncı update öncesi sürekli level sınırı var diyordu onu hatırladım . Ben oraya girdim diye yalan söyleyenler bile vardı 😆

Ah ulan ne günlerdi önünde kasılırken yanımızdan geçen yüksek level bot charlar oto pt atarlardı.. bende adamlara içeride ne yaptıklarını sormaya çalışırdım hep:mrgreen:
Super
Super OP ⭐ 13y
Ah ulan ne günlerdi önünde kasılırken yanımızdan geçen yüksek level bot charlar oto pt atarlardı.. bende adamlara içeride ne yaptıklarını sormaya çalışırdım hep:mrgreen:

LTP'lendin 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: