Icerige atla
Extraloob

Mercury level 80 :)

· 31 Yanıt · 2.4K görüntüleme
S
splendour2 OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Mr. Green Mr. Green kahvekeyfi kahvekeyfi
darısı diğer arkadaşların başına Twisted Evil
31 Yanıt
S
splendour2 OP ⭐ 19y
tarafımca edit too 😊
S
splendour2 OP ⭐ 19y
bekliyorum detective
S
splendour2 OP ⭐ 19y
Edit again Mr. Green
F
fbli69 ⭐ 19y
acele etmişsin 80 yapım die canın çok az kalmış yaw
C
CWsaila ⭐ 19y
Hayırlı olsun kahvekeyfi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun prometed anı hoş olmuş kolay bir iş değildir lvl bazında bitirmek sonrasında 1 ay farm gelir sonrasında 1 ay da item oy oyyy Razz Laughing
T
görkem hayırlı olsun :))yalcın abiye slmlar :))eFe rulezzzzzzzzzzzz extraokk extrabeer extrabeer detective detective
T

evet çok ezik kalmış char ilk defa full str 80 lvl 16k hp görüom ilginç Rolling Eyes

1.cisi 16k can yok iyi bak 16800 küsür ve sstr basılı deil basılınca17k olur rahat 1.cisi server yeni item yoktur sstr tablet elementbulup ste yapmak kolay deil anladın sen onu kardeş:)) extraokk extrabeer extrabeer
S
splendour2 OP ⭐ 19y
yok item tablet yönünden iyiyiz allaha şükürde açıkcası uğraşmadık setle ocakta 9 dg gelcek büyük ihtimal değmez bana göre para ve sp kasmaya devam extraokk as bu arada kahvekeyfi
R
rakipsiz ⭐ 19y
hp düşük Mr. Green
S
splendour2 OP ⭐ 19y
yorum yok ne diyim evet düşük hp mp de düşük hatta çar berbat extraokk
R
rakipsiz ⭐ 19y
:?!!!
S
splendour2 OP ⭐ 19y
hadi hayırlısı pis smciler sizi Mr. Green
_
Tbrr..
M
mumya307 ⭐ 19y
hyrlı olsun başka ne diye bilirimki extraokk
G
GangsteR ⭐ 19y
Kardeş o çarı satarsan bana 250 ytl veririm
T
Mercury gibi yeni bir server'da 80 yapmam her baba yiğidin harcı değil. İlk önce lvl önemli. Level 80 olduktan sonra farm'da elinde sonunda biter, itemlarda. Zaten dediğin gibi 9 deg. item gelmesi çok yakın boşuna o kadar masrafa gerek yok 8 deg. itemlara blue basarak.

Hayırlı olsun. Umarım char'ın hack mack gibi olaylarla karşı karşıya gelmez. Razz
_
_TeZcAn_ ⭐ 19y
boş boş konu kirlilik azmı lvl 80 gördük Evil or Very Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: