-Resim Silinmiş.
Mr. Green Mr. Green kahvekeyfi kahvekeyfi
darısı diğer arkadaşların başına Twisted Evil
Mercury level 80 :)
· 31 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
tarafımca edit too 😊
bekliyorum detective
Edit again Mr. Green
acele etmişsin 80 yapım die canın çok az kalmış yaw
Hayırlı olsun kahvekeyfi
hayırlı olsun prometed anı hoş olmuş kolay bir iş değildir lvl bazında bitirmek sonrasında 1 ay farm gelir sonrasında 1 ay da item oy oyyy Razz Laughing
T
TurKKillS12
⭐ 19y
görkem hayırlı olsun :))yalcın abiye slmlar :))eFe rulezzzzzzzzzzzz extraokk extrabeer extrabeer detective detective
T
TurKKillS12
⭐ 19y
evet çok ezik kalmış char ilk defa full str 80 lvl 16k hp görüom ilginç Rolling Eyes
1.cisi 16k can yok iyi bak 16800 küsür ve sstr basılı deil basılınca17k olur rahat 1.cisi server yeni item yoktur sstr tablet elementbulup ste yapmak kolay deil anladın sen onu kardeş:)) extraokk extrabeer extrabeer
yok item tablet yönünden iyiyiz allaha şükürde açıkcası uğraşmadık setle ocakta 9 dg gelcek büyük ihtimal değmez bana göre para ve sp kasmaya devam extraokk as bu arada kahvekeyfi
hp düşük Mr. Green
yorum yok ne diyim evet düşük hp mp de düşük hatta çar berbat extraokk
:?!!!
Helall extraokk
1 haftaya bende 80 olucam Very Happy
Ama farm bitmiş halde Twisted Evil
Buda benım carım
-Resim Silinmiş.[/
1 haftaya bende 80 olucam Very Happy
Ama farm bitmiş halde Twisted Evil
Buda benım carım
-Resim Silinmiş.[/
hadi hayırlısı pis smciler sizi Mr. Green
_
___CrAzY___
⭐ 19y
Tbrr..
hyrlı olsun başka ne diye bilirimki extraokk
Kardeş o çarı satarsan bana 250 ytl veririm
T
Tribal Enfexion
⭐ 19y
Mercury gibi yeni bir server'da 80 yapmam her baba yiğidin harcı değil. İlk önce lvl önemli. Level 80 olduktan sonra farm'da elinde sonunda biter, itemlarda. Zaten dediğin gibi 9 deg. item gelmesi çok yakın boşuna o kadar masrafa gerek yok 8 deg. itemlara blue basarak.
Hayırlı olsun. Umarım char'ın hack mack gibi olaylarla karşı karşıya gelmez. Razz
Hayırlı olsun. Umarım char'ın hack mack gibi olaylarla karşı karşıya gelmez. Razz
boş boş konu kirlilik azmı lvl 80 gördük Evil or Very Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap