Forum hakkında merak ettiklerimizi nereye yazıyoruz acaba ??? eğer yeri burasıysa forumdaki test Drive ((Diğer adıyla asdf bölümünün)) amacı ne Very Happy okudumda biraz insanlar baya eğleniyo sanırım asdf yazarken bütün mesajlarda mucX Laughing gibi ifadeler var Twisted Evil
NOT: Post kasınca ele geçen bir şey var mı ??? ona göre asdf ye başlarım Very Happy
Merak edilenler ???
· 8 Yanıt · 985 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
test drive : deneme alanı imza avatar ve yazı yazma stillerini kontrol etmek için açılmış bir bölüm.
asdf topic : bu ise benim uzun yıllardır hiçbir sitemde yanımdan ayırmadığım bir topictir asdf birçok işlemin temelidir örnk 10 parmak kullanıcıların sol elidir. asdf.com üzerine site bile vardır ben bir asdf fanatiğiyimdir Cool
asdf topic : bu ise benim uzun yıllardır hiçbir sitemde yanımdan ayırmadığım bir topictir asdf birçok işlemin temelidir örnk 10 parmak kullanıcıların sol elidir. asdf.com üzerine site bile vardır ben bir asdf fanatiğiyimdir Cool
Sadece orantılı post kasarsan bize forumda ne kdr aktif oldugunu gosterirsin.Gerisi show Very Happy
Forum hakkında merak ettiğin konular için banlanma vs. yetkililere pm atmalısın. Wink
Forum hakkında merak ettiğin konular için banlanma vs. yetkililere pm atmalısın. Wink
Hacım öyle bir söylüyorsinki sanki tehdit ediyorsun Very Happy Mr. Green Mr. Green
...vs. yetkililere pm atman sağlığın açısından iyi olur.. Mr. Green Twisted Evil
...vs. yetkililere pm atman sağlığın açısından iyi olur.. Mr. Green Twisted Evil
Mr. Green Mr. Green Very Happy Twisted Evil
test drive : deneme alanı imza avatar ve yazı yazma stillerini kontrol etmek için açılmış bir bölüm.
10 Parmak Programını indirmek isteyenler:
Burdan [Tıklayın]...
Hacım öyle bir söylüyorsinki sanki tehdit ediyorsun Very Happy Mr. Green Mr. Green
banlanmak bile emek ister o kadar şey yapman lazım ki banlasınlar sonuçta yorukuyorsun iş yapıyorsun Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap