Icerige atla
Extraloob

Meraba Sevgili Site Yöneticileri

· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme
C
Cataclysm OP ⭐ 17y
Ben Eski D-Mod larınızdan KuantuM
Geçirdiğim uzun süreli rahatsızlıktan dolayı sizlrle birlikte olamadım ancak tam sizlere geri döndüğümde banlandığımı gördüm.Araştırdım ve bunun sebebi kardeşimmiş.Ben hastayken o siteye girip tatsızlıklar yapmış sanırım.Sizlerde uygun görürseniz görevime tekra dönmek istyorum.
Teşekkürler
12 Yanıt
O
Asıl cevap yine yönetimden gelecektir ama ben yinede aklımdakileri söylemek isterim.
Bu sitede yetkili bir kişinin şifresini 2. bir kişinin bilmesi yasaktır!Hadi yasağı geçtik,o üyelik sana ait sonuçta,sorumluluğuda sana ait.Bunun yüzünden banlanan,görevlerinden alınan çok arkadaş oldu.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Asıl cevap yine yönetimden gelecektir ama ben yinede aklımdakileri söylemek isterim.
Bu sitede yetkili bir kişinin şifresini 2. bir kişinin bilmesi yasaktır!Hadi yasağı geçtik,o üyelik sana ait sonuçta,sorumluluğuda sana ait.Bunun yüzünden banlanan,görevlerinden alınan çok arkadaş oldu.

😘
C
Cataclysm OP ⭐ 17y
Bilgisayarımın otomatik şifreyi tamamlaması beniç suçum değil ama boşverin hastaydım diyorum başkasının şifreyi bilmesi öğrenmesi felan dyiosunuz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
geçmiş olsun güzelim, sağlık önemli hem hastasın hem pc başında ne arıyorsun yat uzan dinlen yatağın tadını çıkart kuzum tekrardan çok geçmiş olsun ❤️
C
Cataclysm OP ⭐ 17y
Sağol Ama İyileşmesem Oturmazdım zaten 🤝 Ne yapabilirim tekrar başlayabilmek için
W
geçiniz.com
C
Cataclysm OP ⭐ 17y
geçiniz.com

O ne dmek?
V
Velocia ⭐ 17y
geçiniz.com

-.-" ❗
.NET
.NET ⭐ 19y
Sağol Ama İyileşmesem Oturmazdım zaten 🤝 Ne yapabilirim tekrar başlayabilmek için

viewtopic.php?f=5&t=151501
Şöyle alalım seni :))
geçiniz.com

Anlamsız mesajlar yazmayın topiclere.
[F New]Solo Gitarist
T
TwiLighT ⭐ 18y

artı olarak suçu sen işlemesen bile üyeliğinle bir suç işlenmiş, cezası da üyeliğe verilmiş. istersen dmod başvurusu yaparak bu üyelikle tekrar yönetime giriş yapabilirsin. (uygun görülürse tabi)
C
Cataclysm OP ⭐ 17y

viewtopic.php?f=5&t=151501
Şöyle alalım seni :))
geçiniz.com

Anlamsız mesajlar yazmayın topiclere.

Teşekkürler Bende bu cevabı bekliyordum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: