Ben Eski D-Mod larınızdan KuantuM
Geçirdiğim uzun süreli rahatsızlıktan dolayı sizlrle birlikte olamadım ancak tam sizlere geri döndüğümde banlandığımı gördüm.Araştırdım ve bunun sebebi kardeşimmiş.Ben hastayken o siteye girip tatsızlıklar yapmış sanırım.Sizlerde uygun görürseniz görevime tekra dönmek istyorum.
Teşekkürler
Meraba Sevgili Site Yöneticileri
· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Asıl cevap yine yönetimden gelecektir ama ben yinede aklımdakileri söylemek isterim.
Bu sitede yetkili bir kişinin şifresini 2. bir kişinin bilmesi yasaktır!Hadi yasağı geçtik,o üyelik sana ait sonuçta,sorumluluğuda sana ait.Bunun yüzünden banlanan,görevlerinden alınan çok arkadaş oldu.
Bu sitede yetkili bir kişinin şifresini 2. bir kişinin bilmesi yasaktır!Hadi yasağı geçtik,o üyelik sana ait sonuçta,sorumluluğuda sana ait.Bunun yüzünden banlanan,görevlerinden alınan çok arkadaş oldu.
Asıl cevap yine yönetimden gelecektir ama ben yinede aklımdakileri söylemek isterim.
😘
Bilgisayarımın otomatik şifreyi tamamlaması beniç suçum değil ama boşverin hastaydım diyorum başkasının şifreyi bilmesi öğrenmesi felan dyiosunuz
geçmiş olsun güzelim, sağlık önemli hem hastasın hem pc başında ne arıyorsun yat uzan dinlen yatağın tadını çıkart kuzum tekrardan çok geçmiş olsun ❤️
Sağol Ama İyileşmesem Oturmazdım zaten 🤝 Ne yapabilirim tekrar başlayabilmek için
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
geçiniz.com
geçiniz.com
O ne dmek?
geçiniz.com
-.-" ❗
Sağol Ama İyileşmesem Oturmazdım zaten 🤝 Ne yapabilirim tekrar başlayabilmek için
viewtopic.php?f=5&t=151501
Şöyle alalım seni :))
geçiniz.com
Anlamsız mesajlar yazmayın topiclere.
[F New]Solo Gitarist
artı olarak suçu sen işlemesen bile üyeliğinle bir suç işlenmiş, cezası da üyeliğe verilmiş. istersen dmod başvurusu yaparak bu üyelikle tekrar yönetime giriş yapabilirsin. (uygun görülürse tabi)
viewtopic.php?f=5&t=151501
Şöyle alalım seni :))geçiniz.com
Anlamsız mesajlar yazmayın topiclere.
Teşekkürler Bende bu cevabı bekliyordum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap