Icerige atla
Extraloob

Mekik

· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme
R
ricardo OP ⭐ 15y
Arkadaşlar mekik çekme yüzünden kıl dönmesi olur mu? Bi yerde böyle bir yazı görmüştüm de merak ettim.
13 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Sanmıyorum ama spor yapmanın kıl dönmesine yakalanma diyim artık şansını arttırdığını hayatımda edindiğim deneyimlerden söyleyebilirim...2 arkadaşım bu sebeple çok sıkıntı yaşadı,2side çok sıkı sporculardı
Advance
Advance ⭐ 18y
Spor yapmam, kıl dönmesi olmadı şuana kadar yapanlarda olduysa demekki varmış öyle bir şey 😜
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Spor yapmam, kıl dönmesi olmadı şuana kadar yapanlarda olduysa demekki varmış öyle bir şey :P

hantal insan was here :p

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
R
ricardo OP ⭐ 15y
Karın bölgesinde kıl dönmesinden bahsediyorum. Genelde kuyruk sokumunun orda oluyormuş ama karın bölgesinde de oluyormuş galiba. Net bi bilgi istiyorum ama.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Yarım mekikte sırtın yere temas ederek mekik çekiliyor, malum yerdeki kılların döneceğini sanmıyorum 😄 Yarım mekik çek 👍
R
ricardo OP ⭐ 15y
Yarım mekikte sırtın yere temas ederek mekik çekiliyor, malum yerdeki kılların döneceğini sanmıyorum 😄 Yarım mekik çek 👍

Ben karın bölgesinden bahsediyorum ama 😆
T
The Black ⭐ 16y
çözüm basit. epilasyon 😄 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
çözüm basit. epilasyon 😄 :D

ya kuyruk sokumu? 😄

edit: tıpta ayıp yoktur

Collapse
Collapse ⭐ 16y
Tamam yere uzanıyosun dizlerini 45 derece kırıyosun sırtın yere temas ediyor sonrada belini yerden kaldırmadan göğüs ve kafanı dizlerine doğru hafif çekip bırakıyosun. Normal mekikten daha zor ve etkilidir 😊
T
The Black ⭐ 16y

ya kuyruk sokumu? 😄

edit: tıpta yıp yoktur

istediğin heryere epilasyon yapılıyo bildiğim kadarıyla 😄 yanlış biliyo olabilirim tabi
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Evet yapılıyor ama çok pahalı 😄
R
ricardo OP ⭐ 15y

Eğer karında kıl dönmesi filan yapıyorsa mekik tüy dökücü ile filan alcam. Ama işte kesin bişi öğrenmek istiyom. Erkek adam kıl aldırmaz sonuçta boşu boşuna 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: