Arkadaşlar mekik çekme yüzünden kıl dönmesi olur mu? Bi yerde böyle bir yazı görmüştüm de merak ettim.
Mekik
· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Sanmıyorum ama spor yapmanın kıl dönmesine yakalanma diyim artık şansını arttırdığını hayatımda edindiğim deneyimlerden söyleyebilirim...2 arkadaşım bu sebeple çok sıkıntı yaşadı,2side çok sıkı sporculardı
Spor yapmam, kıl dönmesi olmadı şuana kadar yapanlarda olduysa demekki varmış öyle bir şey 😜
Spor yapmam, kıl dönmesi olmadı şuana kadar yapanlarda olduysa demekki varmış öyle bir şey :P
hantal insan was here :p
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

Karın bölgesinde kıl dönmesinden bahsediyorum. Genelde kuyruk sokumunun orda oluyormuş ama karın bölgesinde de oluyormuş galiba. Net bi bilgi istiyorum ama.
Yarım mekikte sırtın yere temas ederek mekik çekiliyor, malum yerdeki kılların döneceğini sanmıyorum 😄 Yarım mekik çek 👍
Yarım mekikte sırtın yere temas ederek mekik çekiliyor, malum yerdeki kılların döneceğini sanmıyorum 😄 Yarım mekik çek 👍
Ben karın bölgesinden bahsediyorum ama 😆
çözüm basit. epilasyon 😄 😄
çözüm basit. epilasyon 😄 :D
ya kuyruk sokumu? 😄
edit: tıpta ayıp yoktur

Tamam yere uzanıyosun dizlerini 45 derece kırıyosun sırtın yere temas ediyor sonrada belini yerden kaldırmadan göğüs ve kafanı dizlerine doğru hafif çekip bırakıyosun. Normal mekikten daha zor ve etkilidir 😊
ya kuyruk sokumu? 😄
edit: tıpta yıp yoktur
istediğin heryere epilasyon yapılıyo bildiğim kadarıyla 😄 yanlış biliyo olabilirim tabi
Evet yapılıyor ama çok pahalı 😄
Eğer karında kıl dönmesi filan yapıyorsa mekik tüy dökücü ile filan alcam. Ama işte kesin bişi öğrenmek istiyom. Erkek adam kıl aldırmaz sonuçta boşu boşuna 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap