Icerige atla
Extraloob

Meğersek Baştan Beri Parsı Kollamısız

· 12 Yanıt · 2.9K görüntüleme
L
Last_Bow_TR OP ⭐ 17y
işte DeadlyHunt arkdsımız Destiny masternın adını korumak ıcın samara Kufur eden adamları Kesmeye gıdıo Ve Masterlarından Gelen karsılık (Lafı eden Pars Unıonundakı ESQIYADan player ...)

işte burda ortalıgı kızıstırıo

konusmanın devamı

işte burasıda dananın kuyrugunun koptugu yer olarak tabir edilio

sbot tüm yazıları cevıremedıgı için yardımcı olıyım
Destiny master bıze dıokı pars ve unisıne bundan sonra daha dıkkatlı ve zenli davranın İŞİNE GELMEYEN ÇIKSIN ...
SORARIM SEN KIMSINDE KIME POSTA KOYUYOSUN ?????
12 Yanıt
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Yapıcak bişey yok 3 kuruşluk adama 5 kuruş değer verince böyle oluyo
L
Last_Bow_TR OP ⭐ 17y
+10000...
Z
Zeratul ⭐ 18y
adama kaleyi verdik NWO dan üstün görmeye başladı kendini . Noticedeki gibi ..

Kaleyi verdiysek . Almasınıda biliriz 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaleyi alma zamanınız geliyor NWO FTW 🤘
P
PhaetoN ⭐ 18y
kaleyi alma zamanınız geliyor NWO FTW 🤘

seçim konuşması gibi olmuş durmak yok yola devammm... 💃 😈
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Puhahahah iyice havalanmışlar bunlar, yarın öbür gün ParS gelip kaleye saldırsa veyahut union 'u kimden yardım isteyeceklerini şaşırırlar .. Büyük ihtimal Union 'dan çıkmışsınızdır, birde ParS 'ın uniona girmeyi deneyin 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
W
ParS ve Ünionu Hiç Bir Sey deildir.. Kale uzun zmaandır onlarda ama kaleye saldıran yok... Bundan Sonra Görücem onları ben...
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
ParS ve Ünionu Hiç Bir Sey deildir.. Kale uzun zmaandır onlarda ama kaleye saldıran yok... Bundan Sonra Görücem onları ben...

Zaten ilerizekalılar Hotan 'a dalmak isteyen toplam 8 guild var, tek unionda toplandılar boş kaleyi aldılar şimdi de artist olmuşlar 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Z
Zeratul ⭐ 18y
bize her yol paris hacım NWO FTW ^^
M
MiCSeoN ⭐ 16y
işte bunlar bu kadar gurursuz artık nwo ya gerek kalmayınca her türlü şeyi yaparlar. nwo artık kaleyi alma zamanınız geldi 😄 mistic_magic nwo turkungucu unıonu hayırlı olması dileğiyle
L
Last_Bow_TR OP ⭐ 17y
işte bunlar bu kadar gurursuz artık nwo ya gerek kalmayınca her türlü şeyi yaparlar. nwo artık kaleyi alma zamanınız geldi 😄 mistic_magic nwo turkungucu unıonu hayırlı olması dileğiyle

saol 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: