geçenlerde bir konu açmıştım eğitim setlerimi aldım diye.evet sonunda bunlara çalışıp sınava girerek belge alınabiliniyordu.kitaplarda derslere 2 ay boyunca çalışın yazıyordu ben dayanamadım girdim sınava 😆 ve sonuç ;

grafik çok zordu 38. soruda terkettim sınavı.ama 3 programlık web tasarım kolaydı yarım saatte kaptım belgeyi 💃
sınav linki kupon biriktirenlerde saklı fakat ben bu güzel sitem için koyuyorum buraya.
Önce kurallar ;
*1 kere deneme şansınız var.
*önünüze 3 seçenek çıkıyor.grafik akademi , web akademi ve her ikiside.hangisinde tecrübeli iseniz ona girmeniz uygun olur.
*her sınav 50 soruluk.belgeyi almanız için en az 25 soruya doğru yanıt vermelisiniz.
Girmek için tıklayınız
alacağınız belge ;

Umarım faydalı olur cool2:

grafik çok zordu 38. soruda terkettim sınavı.ama 3 programlık web tasarım kolaydı yarım saatte kaptım belgeyi 💃
sınav linki kupon biriktirenlerde saklı fakat ben bu güzel sitem için koyuyorum buraya.
Önce kurallar ;
*1 kere deneme şansınız var.
*önünüze 3 seçenek çıkıyor.grafik akademi , web akademi ve her ikiside.hangisinde tecrübeli iseniz ona girmeniz uygun olur.
*her sınav 50 soruluk.belgeyi almanız için en az 25 soruya doğru yanıt vermelisiniz.
Girmek için tıklayınız
alacağınız belge ;

Umarım faydalı olur cool2: