Icerige atla
Extraloob

Medyasoft'tan Web Akademi Başarı Belgesi Kazandım :)

· 16 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
geçenlerde bir konu açmıştım eğitim setlerimi aldım diye.evet sonunda bunlara çalışıp sınava girerek belge alınabiliniyordu.kitaplarda derslere 2 ay boyunca çalışın yazıyordu ben dayanamadım girdim sınava 😆 ve sonuç ;

grafik çok zordu 38. soruda terkettim sınavı.ama 3 programlık web tasarım kolaydı yarım saatte kaptım belgeyi 💃

sınav linki kupon biriktirenlerde saklı fakat ben bu güzel sitem için koyuyorum buraya.

Önce kurallar ;

*1 kere deneme şansınız var.
*önünüze 3 seçenek çıkıyor.grafik akademi , web akademi ve her ikiside.hangisinde tecrübeli iseniz ona girmeniz uygun olur.
*her sınav 50 soruluk.belgeyi almanız için en az 25 soruya doğru yanıt vermelisiniz.

Girmek için tıklayınız

alacağınız belge ;

Umarım faydalı olur cool2:
16 Yanıt
T
taker1907 ⭐ 16y
hayırlı olsun
A
AfrodizYak ⭐ 16y
grafiği 48 le kacırdım 😞 bi soru daha olması lazım dı 😞

ps: tebrikler bu arada
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

ailenden birinin kimlik bilgileri ile tekrar şansını deneyebilirsin 😈
A
AfrodizYak ⭐ 16y

ailenden birinin kimlik bilgileri ile tekrar şansını deneyebilirsin 😈

zekice 😈 fikir için teşekkürler 🙄
T
thesero06 ⭐ 16y
sınav sorularını paylaşa bilirmisiniz ???
E
EliteTurk ⭐ 18y
Tebrikler dude. ❤️ 🍺
A
ALpique ⭐ 17y
Tebrikler dude. ❤️ 🍺
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Tebrikler 😘 🎅
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
geçenlerde bir konu açmıştım eğitim setlerimi aldım diye.evet sonunda bunlara çalışıp sınava girerek belge alınabiliniyordu.kitaplarda derslere 2 ay boyunca çalışın yazıyordu ben dayanamadım girdim sınava 😆 ve sonuç ;

grafik çok zordu 38. soruda terkettim sınavı.ama 3 programlık web tasarım kolaydı yarım saatte kaptım belgeyi 💃

sınav linki kupon biriktirenlerde saklı fakat ben bu güzel sitem için koyuyorum buraya.

Önce kurallar ;

*1 kere deneme şansınız var.
*önünüze 3 seçenek çıkıyor.grafik akademi , web akademi ve her ikiside.hangisinde tecrübeli iseniz ona girmeniz uygun olur.
*her sınav 50 soruluk.belgeyi almanız için en az 25 soruya doğru yanıt vermelisiniz.

Girmek için tıklayınız

alacağınız belge ;

Umarım faydalı olur cool2:

işte budur ya harikasın hacım biraz da ps çalışsan lap diye olacak onu da mino yapar gözü kapalı 😁 😘
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Kupon biriktirmeden kazanabiliyorsak bende kazandım 😎

Ps. Grafik 2 puanla gitti bee daral:

Spoiler
[ek #12654]
A
Avasin ⭐ 17y
Tebrikler. Yırtmışsın 😁
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
@Legend.

😘 ❤️

@toxic.

sağol 🎅

@extra.

teşekkürler , ps'yide yavaştan hallederiz önce temeli hazırlayımda sonra görsele geçeriz 😘 summer6:

@hmzsnmz

kimlik gösterince vermeleri lazım olmadı üni'den abileri toplar dalarsın yay-sat bayii'ye 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bugün gittim yay-sat bayisine. Adamlara anlattım böyle böyle. Yok öyle birşey olsa haberimiz olurdu dediler ya 😆 2-3 gün sonra tekrar gideceğim 😜
[ek #12654]
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Bugün gittim yay-sat bayisine. Adamlara anlattım böyle böyle. Yok öyle birşey olsa haberimiz olurdu dediler ya 😆 2-3 gün sonra tekrar gideceğim :P

medyasoft'un sitesinde kuponlar 1 ay içinde bayiilere gönderilir yazıyordu.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bugün gittim yay-sat bayisine. Adamlara anlattım böyle böyle. Yok öyle birşey olsa haberimiz olurdu dediler ya 😆 2-3 gün sonra tekrar gideceğim :P

medyasoft'un sitesinde kuponlar 1 ay içinde bayiilere gönderilir yazıyordu.

Bekleyip görelim o vakit ^^
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: