Icerige atla
Extraloob

Mbot Walkscript Bütün Level

· 36 Yanıt · 75K görüntüleme Sabitlenen
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE MBOT SCRIPT ALL LVL RANGE HER LVL VAR

[download]MBOT SCRIPT İNDİR DOWNLOAD[/download] rar pass : www.extraloob.com

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
36 Yanıt
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y
b4 scriptleri var sadece o yeter yani 😊 iyi bir paylaşım scriptleri yapanın ellerine sağlık. bende 50 lvl dan beri çizip kaydediyorum upload ederim yakında 😄 15 tane oldu
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
b4 scriptleri var sadece o yeter yani 😊 iyi bir paylaşım scriptleri yapanın ellerine sağlık. bende 50 lvl dan beri çizip kaydediyorum upload ederim yakında 😄 15 tane oldu

hemen alalım ekleyelim konuya kuzum 😘
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y
burada 30 tane flan
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE MBOT SCRIPT ALL LVL RANGE HER LVL VAR

[download]MBOT SCRIPT İNDİR DOWNLOAD[/download] rar pass : http://www.extraloob.com

Üyelerin Hazırladığı Scriptler;
[download]T_JeSuS_R >>> MBOT SCRIPT İNDİR DOWNLOAD[/download] rar pass : http://www.extraloob.com

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.

/ T_JeSuS_R MBOT Script'leri eklenmiştir.
U
usher24 ⭐ 18y
s.a bana m bot 107 veya 108 106 109 lvl lerin görev sciriptini verebilirmisin bir türlü yapamadım çünkü olmuyor yapabiliyorsnız bunu yapın
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y
benim eklediğimde 108 lerin yeri var fakat sağlam bi charla ayda pt halinde gitmeni öneririm.
U
usher24 ⭐ 18y
yahu anlatmaıyorum sanırım görev scriti görev kasma scriti degil bu veridgin görev scritimi guest scrit otomotik görev teslim etme anlatmaıyorumuyum ben :S
U
usher24 ⭐ 18y
Bakın ben görev scripti istiyorum bu verdiginiz scrtplerin içnde görev scriti var fakat bunlar cave için hunter falan görevi bunları zaten yapıyorum önemli olan 108 107 veyada 106 lvl llerin kesme görevi ya aslında sorun teleport yapıyorum scriti fakat tepelportu gectikten sonra geri dönüyor sorun bu .... yardımmm hiçbiryerde yardım bualamdım bu konuda bu esrarengiz iş
B
bayram1515 ⭐ 17y
s.a arkadaslar mbotla ilgili bişi buldum sanırım script yapmanıza gerek kalmıyor aşağıdakı verdıgım linkten yamayı ındırıp bot klasorune atın çalıştırın botu baştan çalıstırıp oyuna gırın sanırım kendısı gıdecek kasma yerıne

http://rapidshare.com/files/442625631/ribot-dll-maker.rar

eğer virus uyarısı alırsanız antıvırus programını deaktıf yapın calıstırın sonra aktıf yapın sorununuz hallolacaktır kolay gelsın..
O
ottomann38 ⭐ 15y
arkadaşlar elinize sağlık ama ben bu siteden down edemiyorum bu sc yi. lütfen başka bi yerden upload edebilirmisiniz... alternatif olsun yani..
O
ottomann38 ⭐ 15y
yaa adminler rica ediyuorum şu dosyayı başka bir siteden upload edin...
P
Plastiche ⭐ 16y
evet başka bir siteden upload edilse çok daha güzel olur.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
neden en kolay siteye upload ettik hiç sorunsuz indirmeniz için, inmiyor mu soru:
P
Plastiche ⭐ 16y
okan bey bu paylaşımı başka siteden verme imkanımız var mı ? şimdiden teşekkürler.
M
Mavina ⭐ 17y
okan abi su scripitsiz gitme işi varmı gerçekten bi soruşturabilirmisin bizim için
P
Plastiche ⭐ 16y
başka bir siteye upload edebilir misiniz lütfen indirmiyor buradan
P
Plastiche ⭐ 16y
okan bey baska siteye uplayabilir misiniz bu paylasımı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
neden ki inmiyor mu soru:
P
Plastiche ⭐ 16y
evet inmiyor :S