V Von Dutch OP ⭐ 17y 13 yil once #1 Öncelikle herkeze kolay gelsin arkadaşlar. Oynadığım bi pvp sroda perfection sro yani vsro olmasına rağmen hata alıyorum hatanın anlamını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.ResimSpoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BonezCrusher ⭐ 19y 13 yil once #2 microsoft visual ve frame work 4 ü yükledinizmi acaba ve işletim sisteminiz nedir ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Von Dutch OP ⭐ 17y 13 yil once #3 Yükledim hocam. İşletim sistemi win7 home basic özellikleri ise i3 4gb ram ekran kartı 2gb TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BonezCrusher ⭐ 19y 13 yil once #4 hmmm sorunuzu çözemedim fakat araştırıcam bulunca konuya yazarım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Von Dutch OP ⭐ 17y 13 yil once #5 Teşekkürler iyi araştırmalar 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #6 Teşekkürler iyi araştırmalar :Dbu hata oynadığınız server'da diğer oyuncularda varmı yoksa sadece sizdemi ,? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Von Dutch OP ⭐ 17y 13 yil once #7 Hayır ama serverde özel bi antibot sistemi olabilir diye düşünüyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Von Dutch OP ⭐ 17y 13 yil once #8 Vsro için bot önericek varmi? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #9 Vsro için bot önericek varmi?2 tane var zaten bir mbot bi sbot TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil