Arkadaşlar üyelik almak için mbotun sitesine giriyorum, üyelik alımı admin tarafından kapatıldı diyo hafta sonu diye mi anlamadım :))
Mbot üyelik Alım Yardımm !!
· 10 Replies · 5.9K views 0 reading
10 Replies
Mithrandir
⭐ 19y
Mbot üyelikleri uzun zamandır kapalı 😊
Ama istersen üyelik satabilirim
Ama istersen üyelik satabilirim
Herakrossya şimdi ayıp olmasın söylim en bastan ***** aldım açıkcası orda ıd pass gibi bişeler verdi ama yazıorum bota log in diyorum bişe yok acaba kendi sitesinden tekrardan ıd oluşturmak flan mı gerekio
ya şimdi ayıp olmasın söylim en bastan ***** aldım açıkcası orda ıd pass gibi bişeler verdi ama yazıorum bota log in diyorum bişe yok acaba kendi sitesinden tekrardan ıd oluşturmak flan mı gerekio
Aldınığınız ID-PW yanına 1 aylık mbot süreside aldınızmı acaba ?
ya şimdi ayıp olmasın söylim en bastan ***** aldım açıkcası orda ıd pass gibi bişeler verdi ama yazıorum bota log in diyorum bişe yok acaba kendi sitesinden tekrardan ıd oluşturmak flan mı gerekio
Aldınığınız ID-PW yanına 1 aylık mbot süreside aldınızmı acaba ?
Bot ID-PW`de aldınızmı ?
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
yok boş mbot diyoo
bu arada özür dilerim yazdıgım o site adresi için düşünemedim 😊
yeni hesap al yazıyodu daha önce ıd m yoktu ordan aldım ama onaylandıktan sonra acıklmada ıd pass gibi bişe yazıo onları yazıorum log in diyorum hiç bişe olmuyo . Bi de aldıgım yerde acıklamada boş mbot hesabı yazıo ne yapmam gerek .
yok boş mbot diyoo
boşsa ona süre yüklemek lazım çalışmaz yoksa
nasıl nerden yapcaz peki bi de şöle bişe daha var mbot un kendi sitesinde denedim o ıd yi falan orda da kabul etmedi normal mi ??
Log in to write a reply.
Log In