Icerige atla
Extraloob

Mbot üyelik Alım Yardımm !!

· 10 Replies · 5.9K views
B
bltymn OP ⭐ 14y
Arkadaşlar üyelik almak için mbotun sitesine giriyorum, üyelik alımı admin tarafından kapatıldı diyo hafta sonu diye mi anlamadım :))
10 Replies
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Mbot üyelikleri uzun zamandır kapalı 😊
Ama istersen üyelik satabilirim
Herakross
B
bltymn OP ⭐ 14y
ya şimdi ayıp olmasın söylim en bastan ***** aldım açıkcası orda ıd pass gibi bişeler verdi ama yazıorum bota log in diyorum bişe yok acaba kendi sitesinden tekrardan ıd oluşturmak flan mı gerekio
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ya şimdi ayıp olmasın söylim en bastan ***** aldım açıkcası orda ıd pass gibi bişeler verdi ama yazıorum bota log in diyorum bişe yok acaba kendi sitesinden tekrardan ıd oluşturmak flan mı gerekio

Aldınığınız ID-PW yanına 1 aylık mbot süreside aldınızmı acaba ?
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Aldınığınız ID-PW yanına 1 aylık mbot süreside aldınızmı acaba ?

Bot ID-PW`de aldınızmı ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
B
bltymn OP ⭐ 14y
yok boş mbot diyoo
B
bltymn OP ⭐ 14y
bu arada özür dilerim yazdıgım o site adresi için düşünemedim 😊
B
bltymn OP ⭐ 14y
yeni hesap al yazıyodu daha önce ıd m yoktu ordan aldım ama onaylandıktan sonra acıklmada ıd pass gibi bişe yazıo onları yazıorum log in diyorum hiç bişe olmuyo . Bi de aldıgım yerde acıklamada boş mbot hesabı yazıo ne yapmam gerek .
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
yok boş mbot diyoo

boşsa ona süre yüklemek lazım çalışmaz yoksa
B
bltymn OP ⭐ 14y
nasıl nerden yapcaz peki bi de şöle bişe daha var mbot un kendi sitesinde denedim o ıd yi falan orda da kabul etmedi normal mi ??

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: