Elimde 11 Adet Mbot Hesabı Mevcuttur.
1. Mbot --> 5 TL [Satıldı]
2. Mbot --> 5 TL [Satıldı]
3. Mbot --> 5 TL [Satıldı]
4. Mbot --> 5 TL [Satıldı]
5. Mbot --> 5 TL [Satıldı]
6. Mbot --> 5 TL [Satıldı]
7. Mbot --> 5 TL [Satıldı]
8. Mbot --> 5 TL [Satıldı] Siteden Alan Referans Üye: Co709
9. Mbot --> 5 TL [Satıldı] Sitemiz aracışığıyla telefondan satıldı...Referans üye İsmi bilinmiyor.
10. Mbot --> 5 TL [Satıldı] Sitemiz aracışığıyla telefondan satıldı...Referans üye İsmi bilinmiyor
11. Mbot --> 5 TL [Satıldı] Sitemiz aracışığıyla telefondan satıldı...Referans üye İsmi bilinmiyor
TÜM BOTLAR SATILMISTIR HAYIRLI OLSUN!
MBOT ÜYELİĞİ SATILIR!
· 28 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
up%
up%%
uppp
Bende almak istiyorum fakat 7 tane alındı yazmışsın. Şu alan arkadaşlar bi referans olsada kime güveneceğimizi bilsek
Konu: MBOT ÜYELİĞİ SATILIR!
Canım kardeşim Ben sadece bu sitede satmıyorum. 2. Bir durum 5 liraya şerefimi satmam.3. bir durum dolandırıcı olsam numaramı neden vereyim yada bilgilerimi almak istiyorsan buradan veya Facebook dan Özgüç Güneş i ekle yada abab112@mynet e mail at yada mailto:[email protected] msn adresim 05067975651 . Yinede siz bilirsiniz güzel kardeşim sorun yok benim açımdan. Alıcı iseniz tedariki mümkün son 4 adet kalmış. Paranın 1 kurusu bile değerlidir ancak 5 lirada pek okadar pahalı değil 5 lira dolandırıcılıgı çok komik eger dolandırsam milleti piyasa değerinden satar dolandırırdım:( Hadi kolay gele isterseniz tedarik ederiz.
Bende almak istiyorum fakat 7 tane alındı yazmışsın. Şu alan arkadaşlar bi referans olsada kime güveneceğimizi bilsek
Canım kardeşim Ben sadece bu sitede satmıyorum. 2. Bir durum 5 liraya şerefimi satmam.3. bir durum dolandırıcı olsam numaramı neden vereyim yada bilgilerimi almak istiyorsan buradan veya Facebook dan Özgüç Güneş i ekle yada abab112@mynet e mail at yada mailto:[email protected] msn adresim 05067975651 . Yinede siz bilirsiniz güzel kardeşim sorun yok benim açımdan. Alıcı iseniz tedariki mümkün son 4 adet kalmış. Paranın 1 kurusu bile değerlidir ancak 5 lirada pek okadar pahalı değil 5 lira dolandırıcılıgı çok komik eger dolandırsam milleti piyasa değerinden satar dolandırırdım:( Hadi kolay gele isterseniz tedarik ederiz.
UPPP
uppppp
upppppppp
uppppppppppppp
Beyler şimdi satın aldım dolandırıcı değil kesinlikle güvenebilirsiniz .. Tekrardan teşekkürler abab112 ..
Beyler şimdi satın aldım dolandırıcı değil kesinlikle güvenebilirsiniz .. Tekrardan teşekkürler abab112 ..
Bende Teşekkür ediyorum Saolasın Fatih Kardeş...
Uppp
uppppppppppppppp
uppppppppppppppppp
upppp
uppppp
upppppppppppppppppppppp
upppppppppppppppppppp
uppppppppppppppp
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap