Icerige atla
Extraloob

Mbot Skill Sorunu

· 8 Yanıt · 24K görüntüleme
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Selam arkadaşlar;

Mbot herşey sorunsuz şekilde tamam eksik dosya vs. yok hata vermiyor ama oyuna girdikten ssonra charın skillerini skill kısmında göstermiyor araştırdım ama hiç bir çözümünü bulamadım Yardımlarınızı bekliyorum

Ş imdiden Teşekkür ediyorum kalın sağlıcakla 🤔
8 Yanıt
M
Mateso ⭐ 18y
Hiç başıma gelmedi böyle bir hata işletim sistemi xp sanırım win7 64 bit kullanıyorum nedense herkesin karşılaştığı böyle abuk subuk hataları hiç görmüyorum artık değişim zamanı arkadaşlar
xp de çok sorun çıkıyordu 1 yıl öncesine kadar her türlü hata gelirdi gerek sro gerek botlarla ilgili
win 7 çıkalı kullanıyorum şükür hiç hata olmuyor
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Sorun çözüldü sorun Silkroad klasörü içine atılan bir dosya yüzündenmiş...
_
_ShupaR___ ⭐ 16y
Hangi Dosya yüzündenmiş bilgilendirseydinde bizde yapsaydık bro :S
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Mbot için gerekli olan dosyalardan bir tanesi adını bilmiyorum ama Mbot dosyalarını Silkroad ana dosyası içine atmanızı tavsiye etmem :)) O yüzden Skill sorunu cıkartıyor bot.
D
denizz1 ⭐ 17y
arkadşm aynı problem bendede var anlatırmısn veya mailto:[email protected] eklersen sevinirm cok acil
D
dexter57 ⭐ 17y
Hiç başıma gelmedi böyle bir hata işletim sistemi xp sanırım win7 64 bit kullanıyorum nedense herkesin karşılaştığı böyle abuk subuk hataları hiç görmüyorum artık değişim zamanı arkadaşlar
xp de çok sorun çıkıyordu 1 yıl öncesine kadar her türlü hata gelirdi gerek sro gerek botlarla ilgili
win 7 çıkalı kullanıyorum şükür hiç hata olmuyor

işletim sistemiyle alakası yok sorunun.
bende ilk cıktıgından beri win7 kullanıcısıyım aynı sorun bendede var.

Sorunu çözen varsa burdada paylaşabilirmi?
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Bendeki sorunu zamanında silkroad klasörüne mbot dosyalarını kopyaladıgım için oldu sanırım. Sildigimde düzelmişti. Sizinkine yardımcı olur mu bilemem.

ps: Artık sro oynamıyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: