Sürekli Kullandıgım Mbot 2gunden beri böyle bir hata veriyo Loopback baglantısı kurulu socketspyla denedım calısmıyo diger türlüde 5 kez mbot güncel sürümü yükledim. sorunu çözemedim yardım 🍺 🍺 🍺

Mbot merror Sender Hatası ACİL
· 8 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Socketspy çalıstırıyorum. Bot klasörünü açıp clienti seç dedigim zaman bu hata geliyo.
Turkish Sro ise oyunda sorun var yenileyecekler dbyi 😊
aynen öyle azizim o sw bazılarında çalısıyo bızım bılgısayarımızda ne eksik var onu merak ediyorum ::)
Düzeltilecek oyunu cumartesi 0 dan açacak sanırım. Yoksa cok ugraştılar cözülmüyor. Ya dbden yada sunucu makinasından kaynaklanıyor oyuncularla alakası yok .
sw cok hos bayada kalabalık oldu 2 gunde ama botun calısmaması can skıcı elle kasa kasa 90 olduk 😄 ex rate az gold rete az lordu kesıom 1 tane ıtem cıkıo 😄
reserwe 10 m
reserwe 10 m
Küfür yok ^^
Evet server özellikleri güzel ama mbota cağre bulunamadı onca ugraşa rağmen ilkkez böyle bi hatayla karşılaşılıyor. Büyük ihtimalle yeni bi db ile cumartesi-pazar yeni bir açılış yapilacak.
Evet server özellikleri güzel ama mbota cağre bulunamadı onca ugraşa rağmen ilkkez böyle bi hatayla karşılaşılıyor. Büyük ihtimalle yeni bi db ile cumartesi-pazar yeni bir açılış yapilacak.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap