arkadaşlar ben lure yapıyorum bot ile ama çok duraklıyor Skili basıyor 10 saniye kadar duruyor bastıgı yerde direk skili basıp gitmiyor diger verilen kordinata skil bastıktan sonra duruyor bu neden acaba yardımcı olursanız sevinirim
mbot lure
· 13 Yanıt · 8.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
yardım edecek kimse yokmu
sbot ile lure yapıyoruz lakin mbot ile nasıl yapılıyor bilmiyorum.
tşk ederim bilgisi olan varmı acaba bu konuda
Kaydettiğin lure scriptini aç orda
skill,410
wait,1000
skill bastıkdan sonra beklemesını soyleyen wait komutu var onu sil txt kaydet sorun duzelir. Unutmadan kaydettikden sonra birdaha aç rakamlar karışmışsa tekrar düzenle kaydet çık sorunun duzelir.
skill,410
wait,1000
skill bastıkdan sonra beklemesını soyleyen wait komutu var onu sil txt kaydet sorun duzelir. Unutmadan kaydettikden sonra birdaha aç rakamlar karışmışsa tekrar düzenle kaydet çık sorunun duzelir.
scriptversion=102
go,-15680,182
skill,410
go,-15719,200
skill,410
go,-15711,167
skill,410
go,-15692,172
skill,410
go,-15718,183
skill,410
şu şekilde yaptım bakalım ne olacak 😊
go,-15680,182
skill,410
go,-15719,200
skill,410
go,-15711,167
skill,410
go,-15692,172
skill,410
go,-15718,183
skill,410
şu şekilde yaptım bakalım ne olacak 😊
Lure ne demek?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Lure ne demek?
wow müthiş bi soru lure ne demek lure sana şöyle diyim bos bos gezen canavarları yanına cekıp ptdeki adamların hızlı bi sekılde kesmesını sağlamaktır bunun gibi bişey ^^
Lure ne demek?http://www.sozluk.web.tr/index.php?locale=tr_TR&dicti>
Teşekkürler.
http://www.sozluk.net/index.php?word=lure
Lure ne demek?
Teşekkürler.
Warior charın belirli bir mesafe uzaklaşıp etrafına mob çekmesi ve motor hızılı ile party merkezine kaçması makara:
ben sorunun nedenini buldum burayada yazimki birilerinin başına gelirse onlarda ayarlasın
Özel kişilere verilen buflar
bufu kişiye özel ayarlıyorsn adam dc olup pt girmiyor normal kasıyorsa botda ona buf atmaya çalışıyor o zaman bi çalışma geliyor lure zaman aşımında kalıyor bekliyor o kişiyi özel bufdan silerden duzeliyor
Özel kişilere verilen buflar
bufu kişiye özel ayarlıyorsn adam dc olup pt girmiyor normal kasıyorsa botda ona buf atmaya çalışıyor o zaman bi çalışma geliyor lure zaman aşımında kalıyor bekliyor o kişiyi özel bufdan silerden duzeliyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap