Icerige atla
Extraloob

Mbot Login Yöntemi | 5 Temmuz'dan Sonra Çalıştırmak İçin !

· 94 Yanıt · 148K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
A
asya_tr ⭐ 11y
eyvallah kardeşim elinize sağlık
B
bdrmlu ⭐ 11y
kafayı yıycem 2 gundur lısten dedıgım halde olmuyor herseyı denedım denemedıgım bısey kalmadı bı yardım edın pc w8 ıllallah geldı artık lutfen yardım edın
S
Ya beyler bende bi sorun var bu hala devam etmekte
netimde sıkıntı var silkroadı sayfasını açmıyor oyuna girmiyor bu taktiği denedim hata falan almadım bottan client ekranı geliyor sonra kapanıyor nedenolabilir?
A
alibey587 ⭐ 18y
bot ile oyuna giriş yaptıktan sonra start diyorum ama öyle kalıyor oyunun içerisine girmiyor.yardım edebilir misiniz bana bu konuda arkadaşlar.
D
dorukhero ⭐ 15y
Xp alt maskesi 3ünüde denedim fakat hala hata veriyor Alt ağ maskesi
A
ankhamza ⭐ 12y
Error while initializing network interface WSA 0 at step 3 sorunu alıyorum
るろうに
mbot bu sabah itibariyle login olmuyor nedenini bilmiyorum başka bir mbot indirdim o çalışıyor GAMEVPS divisionu ve loginserver birebir aynı şimdi botun kime ait olduğunu söylemem doğru olur mu bilemedim bu yüzden şunların botu diye isim vermeyeyim.

-------------------------------------------flood olmaması amacıyla edit

ve bir sorunum daha var pet 5 sayfa ancak bot sadece 1.sayfadakileri alıyor ve vigoru çantaya taşımıyor ayarlı oldugu halde sadece vigorda böyle bir problem var.
vsroeditor.com
mbot bu sabah itibariyle login olmuyor nedenini bilmiyorum başka bir mbot indirdim o çalışıyor GAMEVPS divisionu ve loginserver birebir aynı şimdi botun kime ait olduğunu söylemem doğru olur mu bilemedim bu yüzden şunların botu diye isim vermeyeyim.

-------------------------------------------flood olmaması amacıyla edit

ve bir sorunum daha var pet 5 sayfa ancak bot sadece 1.sayfadakileri alıyor ve vigoru çantaya taşımıyor ayarlı oldugu halde sadece vigorda böyle bir problem var.

Bot pet'in 5 sayfasını görmez sadece ilk sayfasını kayıda alır.
Vigor'u ise bot'un ayarlarından "Çantaya taşı" seçimini yapmalısın.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
るろうに
Bot pet'in 5 sayfasını görmez sadece ilk sayfasını kayıda alır.
Vigor'u ise bot'un ayarlarından "Çantaya taşı" seçimini yapmalısın.

item toplama ayarlı dogru şekilde immortal da vigoru taşımıyordu. acaba hep mi böyleydi diye düşündüm o yuzden aynı sorunla karşılaşmış olan varsa yardımcı olur belki diye. Bu arada Burak bey immortal inşallah bir an önce düzelir
vsroeditor.com
Valla düzelirse düzelir, düzelmesse yapabilecek bişeyim yok. Ümit'le Uğur düşünsün gerisini. Ben 1 kuruş kazanmadan 200 lira harcadım tüm E-Pin paralarını onlar aldı. Gerisi onlarındr. Ben yapacağımı fazlasıyla yaptım, yapıyorumda.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
るろうに
Valla düzelirse düzelir, düzelmesse yapabilecek bişeyim yok. Ümit'le Uğur düşünsün gerisini. Ben 1 kuruş kazanmadan 200 lira harcadım tüm E-Pin paralarını onlar aldı. Gerisi onlarındr. Ben yapacağımı fazlasıyla yaptım, yapıyorumda.

kurucular arasındaki sıkıntı umarım bir an önce geçer. Çok uğraştınız emeğinizin karşılığını bile daha alamadınız
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

/Crack güncellendi.
るろうに
/Crack güncellendi.

süpersiniz
K
karakuer07 ⭐ 11y
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM 2 AYDIR ARIYORDUM
B
blackman41 ⭐ 10y
bot yine login olmuyor sebebi nedir
12kareas12
12kareas12 ⭐ 10y
bende login sorunu yaşıyorum internetteki her yolu denedim işletim sistemim windows 10
M
murathep ⭐ 19y
win10 için hangisini indirmem gerekiyor ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
win10 için hangisini indirmem gerekiyor ?

8 olani
bsahinkaya
gene login olmadı hacı patch basıyorum applıyıng patch yazıyor sonra bot gene logın olmuyor
[17:40:08] Error while initializing network interface
[17:40:08] WSA 0 at step 3
bu hatayı verıyor logıne bastıkça
, applying patch yazarken daha beklemem mi gerekiyor uzun süre , patche bidaha tıkladıgımda checkıng olup gene applıyıng patch yazıyor sonra

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: